קטאייף ..מתאים לשבועות או לכל אירוע חגיגי ❤ כל ביס עונג ❤_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

לבלילה : 2 כוסות קמח מנופה 1 סוכר וניל 2 כפות סולת 1 כפית שמרים יבשים 2 כפות סוכר לערבב עם מקצף ידני ולהוסיף : 1 כוס מים 1 כוס חלב 3 טיפות מי ורדים .לשמן עם מעט חמאה רק בפעם הראשונה ליצור עיגולים קטנים ולהפוך רק לאחר שהם כמט מוכנים ..למספר שניות .לצנן למלא […]

קיגל ירושלמי אמיתי ומאוד מאוד טעים_מתכון של גילה כהן אבני – מאסטר מתכונים

קיגל מתקתק של גילוש קיגל מטריף – ובקלי קלות – תודה רבה לחברתי הטובה לינדוש – על כל הטיפים והעזרה… חב' איטריות דקות של אוסם – מבשלים לפי הוראות היצרן ומסננים – מזלפים מעט שמן ומערבבים, כדי שלא ידבקו. בקערה גדולה שמים: 3 ביצים שלמות 1/2 כוס סוכר כ-1/4 כוס סילאן (במקום הקרמל) פלפל שחור, […]

בורקס העגלה _מתכון של אירית אביבי , במטבח עם אירית הקונדיטורית- מאסטר מתכונים

חצי קילו קמח מנופה רגיל כף אחת חומץ חצי כפית מלח מים חמימים ,כמה שנכנס לבצק גמיש ונוח לא דביק! יוצא בערך כוס ורבע תבדקו במיקסר לשים את הקמח ,החומץ,המלח,ואת המים לשים בהדרגה עד בצק נוח וגמיש לא דביק בערך כעשר דקות לישה לחלק למספר כדורים בגודל הרצוי להכניס למגש עם שמן עד חציו של […]

מרק בטטה קטיפתי עשיר_מתכון של אירית אביבי , במטבח עם אירית הקונדיטורית- מאסטר מתכונים

הכול קפוא קרררררר נזכרתי במרק הכי פשוט להכנה והכי טעים אז חיממתי מעט חמאה עם כף שמן זית בצל 1 להזהבה פיזרתי 4 בטטות קלופים וחתוכים לעיגולים גסים וגזר 1 מקולף וחתוך גס ,טיגנתי מעט 2 דקות הכנסתי מיי ברז עד גובה הירקות ,כף גדושה מרק טעם עוף,מלח מעט ,פלפל לבן רתיחה טובה ,ואז אש […]

עוגת שוקולד לחגיגות וימי הולדת_מתכון של אירית אביבי , במטבח עם אירית הקונדיטורית- מאסטר מתכונים

חומרים … 4 ביצים גודל L שלמות כוס וחצי סוכר +שקית 1 סוכר וניל קורט מלח כוס 1 שמן מיכל 1 שמנת מתוקה כפית 1 תמצית וניל כפית 1 ליקר שוקולד (לא חובה) כף 1 קורנופלור מנופה גדוש 3/4 כוס קקאו מנופה כף שוקולית גדושה מנופה 2 כוסות קמח תופח מנופה 1/2 כוס מים רתוחים […]

פס עוגת שוקולד עם ציפוי גנאש חלב_מתכון של אירית אביבי , במטבח עם אירית הקונדיטורית- מאסטר מתכונים

הכינו 2 פסים 3 ביצים שקית סוכר וניל כוס סוכר חצי כוס שמן שמנת מתוקה 1 חצי כוס שוקולית חצי כוס קקאו קמח תופח כוס וחצי חצי כוס מים רותחים הכנה…את הביצים הסוכר והסוכר וניל הקציפו לקצף תפוח בהיר ויפה בזרם דק הכניסו את השמן והשמנת הכניסו את הקמח הקקאו והשוקולית לאיחוד את המים הרתוחים […]

רולדת שוקולד מוקה_מתכון של אירית אביבי , במטבח עם אירית הקונדיטורית- מאסטר מתכונים

לעוגה.. 5 ביצים בטמפ' החדר מופרדות חצי כוס סוכר 2 שקיות סוכר וניל 1/4 כוס קקאו 2 כפות קורנפלור לקצפת הקפה.. מיכל 1 שמנת מתוקה 2 כפיות אבקת נס קפה 1/4 כוס סוכר לציפוי הגנאש.. חצי מיכל שמנת מתוקה 120 גרם שוקולד מריר הכנה..מחממים תנור ל170 מעלות.. מרפדים תבנית התנור בנייר אפיה ..משמנים את הנייר […]

טורט מהיר,פשוט וחגיגי_מתכון של אירית אביבי , במטבח עם אירית הקונדיטורית- מאסטר מתכונים

אז …..זה מה שיצא מהטורט הקטן שראיתם נחמד וחגיגי טעים בטירוף ובסכ שלוש ביצים בפנים מילאתי בקרם שמנת מתוקה ,בקרם פרלינה וכמובן מעט מיי סוכר לטורט 3 ביצים יש גודל L להפריד 1/2 כוס סוכר 1 שקית וניל 1/4 כוס קמח מנופה 2 כפות קורנופלור 2 כפות חמאה מומסת לחמם תנור ל170 מעלות להקציף במיקסר […]

פיצה קטלנית שנשארת לעד_מתכון של אירית אביבי , במטבח עם אירית הקונדיטורית- מאסטר מתכונים

500 גרם קמח מנופה 1כף שמרים יבשים 1כף סוכר 1/2 כף מלח 2 כפות שמן זית בערך כוס ושליש נוזלים(אתם תיראו לפי העין) לבצק טיפונת דביק לרוטב לא צריך לבשל דבר לקחת קערית קטנה לפיצה 1 נניח 250 גרם עגבניות מרוסקות 1/2 כף רסק עגבניות כף שמן זית שום כתוש מעט משן אחת אפשר במקום […]

כעכעת עירקי_מתכון של אירית אביבי , במטבח עם אירית הקונדיטורית- מאסטר מתכונים

לבצק 500 גרם קמח מנופה כף שמרים יבשים 1/2 כוס סוכר 1/2 כוס שמן שתיה קרה כף גדושה חוויג לעוגיות 1/2 כף מלח מים כמה שיכנס לבצק נוח לא דביק הכנה את הקמח השמרים הסוכר המלח החוויג להכניס למיקסר ולעבד להכניס שמן ומים רק כמה שנכנס לבצק רך גמיש ונוח ללוש כעשר דקות להכניס לקערה […]

עוגיות שקדים מעוטרות עם שוקולד 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

🔥סנדוויץ שקדים מושלגות עם קרם חלבה קינוח מטורף 🔥🔥🔥🔥 לבצק: כוס סולת 70 גרם חמאה 180 גרם קמח שקדים 100 גרם סוכר 40 גרם אבקת סוכר קורט מלח 70 גרם חלבון ( מ2 ביצים) כף תמצית וניל אופן הכנה: ממסים לגמרי את המחאה מערבבים עם הסולת. מנפים את השקדים והסוכר. מוסיפים בהדרגה את החלבונים והתמצית […]

שמרים במילוי פרג_מתכון של אפרת מילוא טויטו – מאסטר מתכונים

בצק: 1 ק' קמח 2 כפות שמרים יבשים 1/2 כוס סוכר 4 ביצים 200 גר' חמאה 3/4 כוס חלב 1 שמנת חמוצה 1/2 כפית מלח להמיס חמאה וחלב על הגז. לכבות את האש ולהוסיף שמנת חמוצה לערבב, ולצנן עד שהתערובת פושרת. בקערת המיקסר לשים קמח, שמרים וסוכר ולערבל מעט, להוסיף ביצים, מלח ולהמשיך לערבל, להוסיף […]

עוגת שיש מוקה_מתכון של אפרת מילוא טויטו – מאסטר מתכונים

6 ביצים מופרדות 1 כוס סוכר 1 כוס שמן 1 כוס אספרסו או 1 כוס נס קפה עם 2 כפות נס קפה 1 כוס קמח 1 כוס סולת 1 כוס קוקוס 1 אבקת אפיה להקציף חלבונים עם סוכר לקצף יציב, להוסיף את החלמונים תוך כדי הקצפה, להוסיף שמן ולהמשיך להקציף, להוסיף קמח סולת קוקוס אבקת […]

שלוש מתכונים:סהרונים עם בשר / עם טונה / עם גבינה צהובה_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

1 ק"ג קמח כף מלח 3 כפות סוכר ו3/4 שמן 2 כפות שמרים יבשים . 3 כוסות מים פושרים. להניח הכל בקערה מים להוסיף בהדרגה. וללוש הייטב שעה התפחה . להוריד נפח ולחלק את הבצק ל- 16חלקים. למלא ולהתפיח עוד 20 דקות. מורחת ביצה ושומשום אפיה 200 מעלות. תנור שחומם מראש. לסהרונים ממולאים במטבוחה ובשר […]

עוגת בננות קוקוס משגעת 😍_מתכון של מרי שקד שירזי – מאסטר מתכונים

מצרכים : 2 בננות רכות ומעוכות במזלג למחית. 2 ביצים בגודל L או 3 ביצים בגודל M. 1/2 כוס סוכר דמררה, סוכר חום בהיר (100 גרם) קורט מלח 1/2 כוס שמן קנולה (100 גרם) 1 כפית תמצית וניל 1/2 כוס קוקוס טחון 1 כוס קמח (140 גרם) 1 כפית אבקת אפייה אופן ההכנה : נמדד […]

עוגיות שקדים_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

4 כוסות שקד טיבעי טחון דק (שקד עם הקליפה) 2 כוסות סוכר. רבע כוס מיץ לימון. רבע כוס מים 2 כפות קמח 3 גרגרי מסטיקה כתושים מעט ווניל מערבבים את כל החומרים ביחד. מוסיפים ביצים לפי העין בערך 2-3 תלוי בגודל להכניס את המסה למקרר לשעתיים. המסה צריכה להיות כבדה דביקה לא נוזלית. מחממים תנור […]

עוגת גבינה סיר בישול רגיל או סיר של ג'חנון קוטר 22_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

כמה חוקים שהם בל יעבור להצלחה של עוגת גבינה רכה גבוהה אוורירית. קילו גבינה וממש לא משנה איזה (לבנה, כחושה, שמנה, שמנת, אשל..) להוציא מהאריזות, להניח במסננת להניח מעל צלחת כבדה, להכניס למקרר ולחכות שיגירו את כל הנוזלים. הגבינות חייבות להיות יבשות. למחרת בהנחה שכל הנוזלים הופרדו מהגבינה. ממליצה להקציף קודם את הגבינה עם 6 […]

פאי פקאן עם שוקולד וסוכריות טופי_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

לבסיס כוס וחצי קמח חצי כוס אבקת סוכר קורט מלח 150 גרם חמאה או מחמאה חלמון להכניס הכל ביחד למג'מיקס, לערבל עד שכל החומרים מתאחדים, לעטוף להכניס למקרר. למלית כוס סירופ תירס 2 כפות סוכר חום 100 גרם חמאה / או מחמאה חלבון ועוד ביצה שלמה קורט מלח 200 גרם אגוזי פקאן קצוצים 100 גרם […]

עוגת תפוחים משגעת רכה קלה וטעימה😋_מתכון של ברכה זולינג, אצל ברכה במטבח- מאסטר מתכונים

פרגנו זה בחינם ❤שתפו ,שימרו שעוד יהנו מהעוגה❤ אז👇 לחמם תנור,175 מעלות,חום עליון תחתון,תבנית,24.26 לשמן תבנית היטב.או להניח דף אפיה בתחתית התבנית,ורק לשמן את דפנות התבנית, משך אפיה 35 40 דקות.שימו לב לחום התנור שלכם.כל תנור מתנהג אחרת. 4,תפוחים,לא משנה ,מתוק,חמוץ,לקלף ולחתוך לקוביות או כל צורה אחרת, להניח בקערה ,לפזר מעל כף קינמון, להוסיף כף […]

עוגת גבינה פירורים מעלפת במילוי 2 שכבות פירורים_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים

לתחתית 280 גרם קמח לבן שווה 2 כוסות אחת פעמי לשתיה חמה 1 אבקת אפייה 70 גרם סוכר לבן שווה 1/3 כוס 1שקית סוכר וניל 200 גרם חמאה קרה 4חלמונים L מצרכים הדרושים למלית 500מ"ל שמנת מתוקה 38% שווה 2 מיכלים 200 גרם סוכר שווה 1 כוס 1 פודינג וניל 1 שמנת חמוצה 15% 300 […]

מאפינס וניל 💕_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

4 ביצים כוס סוכר ( שתיה חמה) כוס שמן 2 כפות תמצית וניל כוס קצפת צמחית 1 אפיה 2 כוסות קמח. להקציף ביצים לקצף יציה להוסיף את הסוכר ולמהשיך להקציף לקצף יציב. להנמיך מהירות במקסר להוסיף בהדרגה לפי הסדר. לקחת תבניות מאפינס ולמלא 3/4 גובהה לאפות 180 מעלות כ- 20 דקות . כשמאפינס מתקרר לפזר […]

עוגת גבינה אפוייה ❤️_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

5 ביצים L כוס סוכר 1 פודינג וניל 4 כפות קורנפלור 750 גרם גבינה לבנה 2 שמנת חמוצה גרדת מלימון 1. אופן ההכנה- נניח הכל בקערת המקסר נערבב הייטב נשפוך לתבנית 26 , עם נייר אפיה (לעוגה גבוהה יותר תבנית 24) נאפה בתנור שחומם מראש 170 מעלות , שעה נוציא ונניח להתקרר הייטב לפזר אבקת […]

עוגיות מרצפן מעוצבות ועוגיות קוקוס 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

למרציפן: 1 ק"ג קמח שקדים 1 ק"ג אבקת סוכר 200 מייל מים 2 כפות תמצית שקדים אופן הכנה: בקערת המיקסר שמים שקדים ואבקת סוכר מערבבים את היבשים. מוסיפים את תמצית השקדים והמים עד גיבוש. מעבדים ביד על משטח עבודה. חשוב לסגור בניילון נצמד אם לא משתמשים. בהצלחה 🌹🌹🌹

פשטידת ירקות וגבינה😋_מתכון של ברכה זולינג, אצל ברכה במטבח- מאסטר מתכונים

בצל 1 חצי כרובית חתוכה לפרחים, קטנים וכל פרח לחתוך לחצי.לשטוף היטב. קישוא חתוך לקוביות. עגבניה חתוכה לקוביות. פטריות חתוכות. במחבת עים שמן, לטגן את הבצל ,הכרובית הקישוא.להמליח . להוסיף פלפל שחור. .חוויאג כפית .מי שלא אוהב חוויאג שיוסיף קארי.לערבב עד לריכוך, להוסיף את עגבניות ופיטריות להמשיך לערבב .לטעום ולתקן טעמים. להניח בצד לקרור. בקערה […]

עוגת שמרים…במלית …. מה שאוהבים_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים

☕🌷🥖🥞🥐 בצק מצוין שאפשר למלא ולעצב איך שאוהבים של "מיקי שמו" שאני לא מפסיקה לאפות !! לסירופ הסוכר: מדוד בכוסות מדידה. 1/2כוס מים 5 כפות סוכר 1 כפית תמצית וניל (1 שקית) 1 כפית מיץ לימון **** לתוך סיר להכניס את כל המרכיבים , לבשל כ-דקות ולהניח בצד…עד לשימוש חומרים לבצק: 3 רולדות 5.5 כוסות […]

עוגיות שקדים / תמרים ואגוזים ממולאים במרציפן_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

5- עד 6 כוסות שקדים מולבנים טחונים כפית תמצית שקדים סירופ– כוס סוכר(שתיה חמה) חצי כוס מים חצי לימון סחוט. אופן ההכנה- בסיר לבשל את הסוכר ,המים והלימון להמיס את הסוכר, להנמיך את האש ולבשל כ-20 דקות. לשים בסירופ את השקדים הטחונים והתצמית שקדים, לערבב הייטב, להוסיף 5 כוסות ולערבב, אם צריך להוסיף עוד בהדרגה. […]

מופלטה_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

תרבחו ותסעדו❤️ מופלטה לא רק למימונה 1 ק"ג קמח כף מלח 2 כפות סוכר כף שמרים 3 עד 4 כוסות מים פושרים. להניח הכל בקערה וללוש הייטב. מים להוסיף בהדרגה. בצק רך ונעים. להניח להתפחה של כ-20 דקות. תבנית עם שמן לחלק את הבצק ל-30 יחידות. מחבת טפלון חמה. פותחת כל אחד לבד מניחה במחבת […]

עוגת ביסקוויטים לפסח_מתכון של ברכה זולינג, אצל ברכה במטבח- מאסטר מתכונים

לפני שמתחילים,הצטיידו בתבנית ,קערה.שתכיל את המצות בשלמותן.תבנית ,או כל כלי אחר,ישמשו לטבילת המצות ,ללא צורך להפוך את המצות.טבילה אחת וזהו.על מנת שלא ישברו המצות. חיתוך העוגה יום למחרת.לאחר שהנחנו במקרר. אפשר לוותר על הגבינה. כמות המצות לשיקולכם.עד לגובה התבנית שתבחרו. 7 – 8 מצות אז👇 לקרם הפודינג וניל. 2 כוסות חלב 2 שקיות אינסטנט פודינג […]

עוגת מוס מנגו ריבת מנגו קרם גבינה ושוקולד לבן וציפוי מנגו_מתכון של אפרת מילוא טויטו – מאסטר מתכונים

תחתית: 200 גרם עוגיות יין טחונות 100 גר' חמאה מומסת לערבב יחד ולשטח ברינג או תבנית קפיץ 24 ולהקפיא. מוס מנגו: 10 גר ג'לטין 1/3 כוס מים 300 גר' מנגו 1/2 כוס סוכר 2 שמנת להקצפה 2 כפות אינסטנט פודינג וניל לבשל מנגו וסוכר עד שהסוכר נמס, להמיס ג'לטין לערבב יחד ולטחון. להקציף שמנת, גבינה, […]

עוגת שוקולד פרווה מהירה , כשרה לפסח_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

תבנית תנור סטנדרטית 40/50 לעוגה 2 כוסות קמח כשר לפסח = כוס מידה שתיה חמה 5 ביצים כוס סוכר 3 כפות גדושות קקאו – לנפות ביחד עם כף קורנפלור. שקית אבקת אפיה רבע כפית סודה לשתיה קורט מלח חצי כוס שמן 200 מל שמנת מתוקה/או צימחית 100 גרם שוקולד מריר מגורד דק דק כוס מים […]

חלקי עוף צלוי_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

קילו 6-7 בצלים גדולים חתוכים לפרוסות דקות כוס שקד מולבן חצוי מטוגן על המחבת עם מעט מאוד שמן. 2-3 לימון קטן כבוש. מפרקים את העוף, מנקים, שוטפים, מפזרים מעליו ובפנים מעט מלח עוטפים מכניסים למקרר לשעתיים. מכינים מרינדה: חצי כוס שמן זית חצי כוס מים רותחים 3 כפות סוכר חום או סילאן כף רוזמרין מיובש […]

בשר ראש_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

מרכיבים: קילו וחצי בשר ראש, 350 גרם חומוס , 5 פלפלים מרוקאים אדומים יבשים חריפים (לרוקן גרעינים) , ראש שום שלם מקולף, חבילת כוסברה , כפית גדושה פפריקה מתוקה, חצי כפית פלפל שחור גרוס, כפית גדושה כמון, חצי כפית כורכום, כפית מלח, 3 כפות שמן, 4 כוסות מים רותחים. הוראות הכנה: משרים תחומוס בקערה מלאה […]

טנזיה_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

חג פסח כשר ושמח תוספת קטנה לצד העוף, אורז, בשר. קיצור דרך לטנזיה קטנה בישול בסיר מולטישף קטן. 10 בצלי שרלוט קטנים 10 שזיף שחור מגולען, לחצות ולא עד הסוף שישאר שלם. 10 משמש מיובש, לחצות עם סכין את המשמש לפתוח "כיס" אבל להשאיר אותו שלם, רק לפתוח על מנת שכל הנוזלים יכנסו פנימה. חצי […]

ארטישוק ממולא בשר בתוספת פולים וכרפס_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה – מאסטר מתכונים

חומרים: חבילת סנפרוסט ראשי ארטישוק 1 כרפס חצי קילו פולים במשקל כף אבקת מרק עוף כפית מלח חצי כפית פלפל שחור כפית שטוחה כורכום מיץ לימון 1 1 בצל 2 כפות שמן אופן ההכנה:⚘ לקלף את הפול מהתרמילים לשטוף ולסנן לקלף את הכרפס עם קולפן לחתוך לחתיכות בגודל 6 ס"מ אני מרתיחה 10 דקות את […]

עוגת קרם בטעם תות …כשרה לפסח_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים

כוס אוניברסלית חומרים לטורט: 6 חלבונים 1 כוס סוכר 6 חלמונים 1/2 כוס שמן 1 כוס מיץ /מים 2 שקיות וניל 1 שקית א. אפיה 1/4 כוס (1 כף) קוקוס 1/4 כוס (1 כף) אגוזים טחונים 1 שקית קמח לעוגה לקרם: 2 קצפת (לפרווה צמחית) 2 אינסטנט פודינג תות 1.5 כוסות חלב (לפרווה.. מים/חלב סויה) […]

בלינצ'ס כשר לפסח במילוי גבינות וצימוקים_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

כוס קמח מצה 250 2 כפות קמח תפוחי אדמה 2 כפות סוכר 2 כפות שמן 2 ביצים כף תמצית וניל 3 כוסות מים חצי כפית אבקת אפייה למלית: 150 גרם גבינת כנען /ריקוטה 100 גרם גבינת שמנת חצי כוס צימוקים מושרים במים חמים 4 כפיות סוכר תמצית וניל לערבל בבלנדר לטגן במחבת מחברת מטרפה במודיעין… […]

קוויאר מרוקאי / ביצי דגים_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

ביצים של בורי או קרפיון טרי. מנקים בעדינות מסירים קרום ונימים שוטפים במים ברז. מרתיחים מים עם כפית חומץ וכף מיץ לימון. שולקים ל 5 דקות את הביצים מעבירים למסננת. מכינים את הרוטב 4 פלפל מתוק יבש 2-3 פלפל יבש חריף המון קוסברא המון שום כף פפריקה מתוקה חצי כוס שמן כפית כורכום כפית מלח […]

קציצות דגים_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

קילו דג – כל דג בשרני ללא עצמות שתבחרו. דג ים טרי, מאוד משפיע על המרקם והטעם. אני עשיתי עם פלמידה לבנה. 6-7 שיני שום טרי לכתוש. צרור פטרוזיליה קצוצה צרור כוסברה קצוצה גבעול כולל העלים של כרפס כמה עלים בודדים של נענע רבע כוס שמן זית כפית פלפל לבן כף שטוחה מלח רבע כוס […]

סברינות אישיות/סברינה כשרה לפסח_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

פסח שמח וכשר מצרכים 3 ביצים L כוס סוכר שקית סוכר וניל 100 גרם חמאה או מחמאה 1/2כוס שמן קנולה 2/3 כוס קמח מצה 2/3 כוס קמח תפוחי אדמה שקית אבקת אפייה סירופ כוס סוכר כוס מים חצי כוס רום לקצפת 500 מל שמנת מתוקה או קצפת צמחית 2 כפות אינסטנט פודינג וניל כף אבקת […]

עופות ממולאים ברוטב תפוז וקינמון _מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

שוטפים ומנקים היטב את העוף. מכינים מילוי: תלוי בגודל העוף חכמות העופות המילוי מתאים ל 2 עופות גדולים רבע קילו שזיף שחור מגולען רבע קילו מישמש שטוף חתוך לחצאים רבע קילו שקד מולבן מטוגן שתי קילו בצל סגול פרוס דק דק 100 גרם צנוברים קלויים על מחבת 5-6 תמרים מגולענים חצי כוס שמן זית כף […]

לזניה טעימההההה❤כשרה לפסח_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

להרטיב מצות כ 5 דקות מתחת לברז ולעטוף במגבת ולהניח בצד . לטגן 2 בצלים לחתיכות קטנות עד להזהבה להוסיף פטריות טריות חתוכות ו..4 בצלים ירוקים קצוצים . להתחיל לסדר : מצות ,חלק מטיגון הבצל גבינה צהובה ומעל עגבניות טריות חתוכות ,גבינה צפתית זיתים וכל מה שאתם אוהבים…..שוב מצות והמילוי וכך עד לסיום מלח פלפל […]