Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

נתחי דג נסיכה / סלמון עבים, נקיים ועסיסיים
שמן קנולה
גזר פרוס
שום פרוס
פלפל מתוק כתום
פלפל מתוק אדום
פלפל חריף
לימון טרי
עגבניות אדומות בשלות
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה בשמן
כורכום
גרגירי חומוס שלמים
כוסברה טריה

הכנה
להכין מראש:.
גזר חתוך לטבעות.
פלפלים כל הצבעים פרוסים לרצועות.
פלפל חריף.
הרבה שום.
דג נקי שטוף ומושרה בלימון.
ולפי הסדר:.
בסיר רחב על שמן קנולה להניח בשכבות.
קודם את הגזר, מעל הפלפלים, השום, הפלפל החריף. .
לתת לזה להטגן מעט. .
להוסיף מעל את חתיכות הדג ולכסות בפלחי עגבניות. .
בקערה קטנה לערבב תבלינים:.
1 כף מלאה פפריקה מתוקה בשמן מרוקאית.
1 כפית קטנטנה כורכום.
1 כפית שטוחה פלפל שחור.
1 כפית מלח.
והרבה שמן (כחצי כוס) .
לשפוך בעזרת כף מעל הכל. .
לפזר מעל כוסברה קצוצה.
להביא לרתיחה. .
להקטין את האש ולבשל 40 דקות. .

דג נסיכה /סלמון ברוטב חריף_מתכון של תילי טובה – מאסטר מתכונים
תילי טובהספר המתכונים של
מתכון של

תילי טובה

81 מתכונים