קציצות בשר עם ריבת בצל ואטריות_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

קטגוריית קציצות קטגוריות בשרים שחר שולמית – מידות אוניברסליות 30 יחידות (תלוי בגודל שתבחרו) ראשית מכינים את ריבת הבצל מצרכים לריבת בצל… 5 בצלים בינוניים 1/2 כוס שמן (120 מ"ל) כף חומץ בלסמי (15 מ"ל) 3 כפות סילאן (45 מ"ל) אופן ההכנה… מקלפים וחותכים את הבצל לפרוסות דקות מטגנים את הבצל עם השמן עד להזהבה […]

עוגת באונטי👌🏾_מתכון של אילנית גואברה – מאסטר מתכונים

הכנת הבסיס: 2 ביצים קומץ מלח מקציפים יחד 1/2 כוס סוכר מוסיפים ומקציפים במהירות מקסימלית רק שתי דקות שהצבע יהיה בהיר מוסיפים 1/2 כוס שמן 3/4 כוס חלב תמצית וניל איכותית מקציפים במהירות מסננים 2 כפות קקאו אבקת אפייה כוס וחצי קמח מערבלים לאיחוד מעבירים לתבנית משומנת אופים 170 מעלות בערך 15 דקות ומצננים. שמים […]

רולדת ביסקוויטים במילוי קרם קינדר_מתכון של אילנית גואברה – מאסטר מתכונים

חבילה פתי בר שמים במעבד מזון וטוחנים מערבבים עם חצי כוס חלב 3 כפות ממרח קינדר לבצק מרדדים בין שתי דפי אפייה למלבן מקציפים שמנת מתוקה כוס חלב מוסיפים 2 כפות ממרח קינדר מקציפים לקרם מוצק מורחים על הבצק ומגלגלים את הרולדה מזלפים מעל קרם ומקשטים במה שרוצים. אפשר לאכול מיד לא חייב לקרר לפני. […]

שוקולד דבש וקוקוס עם ציפוי שוקולד._מתכון של אילנית גואברה – מאסטר מתכונים

3 ביצים חצי כוס סוכר תמצית וניל מקציפים יחד כעשר דקות מנמיכים מיקסר מוסיפים חצי כוס שמן חצי כוס דבש כוס וחצי מים פושרים 1/4 כוס קקאו אבקת אפיה 1 וחצי כוסות קמח 3/4 כוס קוקוס מערבלים באיטיות לאיחוד מעבירים לתבנית פיירקס משומנת אופים 180 מעלות עד שמוכן. בינתיים מערבבים חצי כוס מים רותחים עם […]

מגולגלות במלית ממרח בון בון – קקאו ופיצפוצי שוקולד מריר_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

קטגוריית גלילות (מתוק) קטגוריית עוגיות שחר שולמית – מידות אוניברסליות מתקבלות 4 גלילות מצרכים… קילו קמח 400 גרם חמאה (או מחמאה חתוכה לקוביות) 2 אבקת אפיה (20 גרם) 2 סוכר וניל כוס מיץ תפוזים (240 מ"ל) 2/3 כוס שמן (160 מ"ל) 1/2 כוס סוכר (100 גרם) מצרכים למלית… 1/2 קופסת ממרח בומבון לכל גלילה (כ […]

סופגניות אשל מחוץ לקופסא_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

קטגוריית אפיה במולטי קייק שחר שולמית – מידות אוניברסליות מתקבלים 18 יחידות מצרכים… 2 ביצים גודל לארג' 1/3 כוס שמן (80 מ"ל) 2 גביעי אשל (400 מ"ל) ⅔1 כוסות קמח תופח (234 גרם) 1/3 כוס אינסטנט וניל (42 גרם) 1/3 כוס סוכר (67 גרם) אופן ההכנה… מערבבים בקערה את כל המצרכים למסה אחידה משמנים את […]

לביבה גדולה חתוכה למרובעים (מעין פשטידה)_מתכון של מירי קינן – מאסטר מתכונים

חנוכה 2023 ,במקום לביבות מטוגנות הכנתי לביבה אחת גדולה , אפיתי בתנור חתכתי לריבועים , מתכון: 3 תפוחי אדמה גדולים בצל גדול לגרד ולסחוט להוסיף פטרוזיליה קצוצה מלח פלפל כורכום מעט מרק עוף אבקת אפיה קמח תפוחי אדמה כ 3 כפות 3-4 ביצים לערבב , להניח במגש מלבני 25×35 נייר אפיה לשמן קלות להניח את […]

חטיפי פוטטוס מתוקים_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

3 תפו"א מבושלים ומעוכים דרך מסננת. 120 גרם קורנפלור. 2 כפות אבקת סוכר. חצי כפית קינמון. רבע כפית הל טחון. קורט מלח. כף גרדת תפוז אופן הכנה: בקערה נשים את תפו"א ושאר החומרים. לעבד עד קבלת בצק. ליצור רצועות ולעשות צמה. לטגן בשמן לא עמוק. עד קבלת צבע זהוב יפה. לפזר אבקת סוכר או למרוח […]

לביבות גבינה עם שמנת חמוצה וקינמון 🔥🔥🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

אין יותר טעים מזה ❤️❤️ 1 גביע גבינה 5% 250 גרם 3 כפות קמח 2 ביצים כף סוכר חצי כפית קינמון כף גרדת לימון כף גרדת תפוז 2 סוכר וניל אופן הכנה: לערבב את כל החומרים עם מטרפה. לטגן עם מעט שמן במחבת טפלון. להגיש עם שמנת חמוצה וקינמון וסוכר מעורבב ביחד בהצלחה ❤️❤️🇮🇱 🇮🇱

צ'ורוס בציפוי סוכר וקינמון_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

מצרכים : בכוס חד פעמי קר 1/2 1 כוסות מים 1/2 כוס שמן 1/2 2 כפות סוכר 2 שקיות סוכר וניל טיפונת מלח אופן ההכנה : מביאים את המים השמן וניל ומלח לרתיחה מכבים את האש ומוסיפים 1/2 1 כוסות קמח מקררים היטב את התערובת עד לקירור מלא ! מוסיפים לתערובת 2 ביצים m לערבב […]

לביבות כרשה ובטטה_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

קטגוריית קציצות קטגוריית פשטידות מטוגנות קטגוריית פסח שחר שולמית – מידות אוניברסליות מתקבלות 24 קציצות גדולות מצרכים… 3 כרשות גדולות 6 בטטות בינוניות 1/2 חבילת פטרוזליה קצוצה 2 כוסות פירורי לחם (או קמח מצה) 1/2 כוס שומשום שחור כפית מחוקה פלפל שחור גרוס כפית מחוקה כמון כפית מחוקה כורכום 2 כפיות מחוקות מלח 1/4 כוס […]

עוגת שוקולד שילדים אוהבים❤️_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

6 ביצים L כוס סוכר ( שתיה חמה חד פעמי) כוס שמן כוס מים רתוחים עם- 2 כפות נס קפה 2 כפות שוקולית( לערבב ביחד, ולתת להם להתקרר מעט) 2 אפיה כוס קקאו מנופה 1/2 2 כוסות קמח. להקציף ביצים שלמות במהירות גבוהה להוסיף סוכר קצף יציב ( כ- 6 דקות הקצפה), להנמיך מהירות במקסר […]

נשיקות מרנג קוקוס_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

מצרכים: בכוס חד פעמי קר 4 חלבונים L 1/2 1 כוסות סוכר 2 שקיקים סוכר וניל 3 כוסות קוקוס אופן ההכנה : מקציפים את החלבונים במהירות גבוהה עד להיווצרות קצף מוסיפים את הסוכר בהדרגה ולאחר מכן מוסיפים את הקוקוס בתנועות קיפול מזלפים בתוך עטרות נייר או על גבי נייר אפיה מפזרים מעט סוכריות ואופים 110 […]

ספינז _מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

חנוכה שמח ומואר שיביא עימו ישועות וניסים על כל עם ישראל 🙏🙏🙏 מצרכים : 4 כוסות קמח כפית מלח 1 כף שמרים + כפית סוכר כפית ערק מים לפי הצורך בערך 1/2 1 כוס וחצי עד 2 כוסות מים (כוס קרטון) בתוך קערית קטנה שמים כף סוכר וכף שמרים וחצי כוס מהמים מערבבים היטב לתת […]

עוגת שוקולד פרווה מושלמת ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

  להקציף 5 ביצים יחד עם כוס סוכר עד לקצף תפוח ואוורירי להוריד דרגת מיקסר ולהוסיף: 1 כוס שמן בזילוף איטי 1 כף ליקר או וניל או רום 1 כוס שוקולית 1/2 כוס קקאו 1 כפית קפה שחור (אפשר לוותר) 1/2 כוס קוקוס 1 א. אפיה 2 כוסות קמח מנופה 2 כוסות מים רותחים 180 […]

ספינג' משודרג בציפוי קרמל לוטוס שומשום_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

מצרכים לספינג'… 2 כפות שמרים יבשים (20 גרם) 4 כפות סוכר (40 גרם) כוס מים פושרים (240 מ"ל – לתסיסה ראשונית) 4 כוסות מים פושרים (1.000 מ"ל) 2 כפות קוניאק (30 מ"ל) קילו קמח כפית מחוקה מלח אופן ההכנה… שמים בקערה את השמרים – סוכר וכוס מים ומניחים בצד למשך 20 דקות מוסיפים לקערה את […]

עינוגי סולת טבולים בסירופ הדרים 🍋🍋_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

כוס מידה קרה. 3 כוסות סולת כפית וחצי שמרים 1 כוס קמח 2 סוכר וניל כף מיי ורדים כוס מים פושרים כוס מיץ תפוזים סחוט טרי אופן הכנה: בקערה מערבבים עם כף עץ את היבשים. מוסיפים מים ומיץ תפוזים עד קבלת תערובת אחידה. מכסים עם ניילון ניצמד לרבע שעה. בזמן הזה נכין את הסירופ. 1 […]

בקלווה אגוזים ושקדים_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 מילוי להכין לילה לפניי חצי קילו אגוזי מלך קלויים בתנור 140 מעלות עד להשחמה זהירות הם נשרפים מהר. חצי קילו שקד טיבעי עם הקליפה לקלות בתנור 170 מעלות עד להשחמה. זמן ההשלמה משתנה מתוק לתנור ובסוג השקד והאגוז. להמתין שיתקררו טוב אחרת אי אפשר […]

עוגה לכבוד שבת_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487   המצרכים_לעוגה 2 כוסות קמח = כוס מידה שתיה חמה 5 ביצים כוס סוכר 3 כפות גדושות קקאו – לנפות עם כף קורנפלור. שקית אבקת אפיה רבע כפית סודה לשתיה קורט מלח חצי כוס שמן 200 מל שמנת מתוקה/או צימחית 100 גרם שוקולד מריר […]

סהרונים ממולאים_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 נכין את המילוי: 8 כוסות של שקד טיבעי עם הקליפה קלוי לקצוץ דק אבל לא לקצוץ לאבקה, שיישארו קצת קרנצים. 3 כוסות של סוכר 2 שקיות סוכר וניל קמצוץ מלח גרידת לימון מ 3 לימונים לערבב עם 5-6 ביצים עד שהכל מתגבש. אפשר להחליף […]

אפונה עם קציצות_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 לקציצות: קילו בשר טחון צרור פטרוזיליה מעט כוסברה 2 בצלים גדולים 2-3 ענפים של כרפס לטחון הכל ביחד להוסיף 2 כפות שמן מלח פלפל לבן כורכום ראס אל חנות ללוש הכל ביחד להכניס למקרר למשך שעה. בסיר לאדות 2 בצלים קצוצים עד לשקיפות, להוסיף […]

ספינג'_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 קילו קמח כף וחצי שמרים יבשים כף וחצי סוכר כפית מלח בערך 4 כוסות מים פושרים לערבב שמרים סוכר 2 כוסות מים כוס קמח ולכסות ל 20 דקות. לאחר 20 דקות להוסיף את הקמח המלח ויתרתי המים לערבב הכל להקציף עם הידיים להכניס אוויר […]

מקרון שקדים …עבמבר_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 אין תחליף למסטיקה ! תקנו בחנויות תבלינים. 3 כוסות סוכר – לא אבקת סוכר. 3 כוסות שקד טיבעי (עם קליפה) קלוי טחון דק מאוד ללא גושים. 2 כפיות מיץ לימון. 2-3 טיפות תמצית שקדים 2-3 טיפות תמצית וניל 5 חלבונים מדיום. 3-4 גרגרי מסטיקה […]

עוגת שוקולד מטורפת_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 6 ביצים 150 גרם קמח 150 גרם סוכר 150 גרם מחמאה (20 לגלאסג – 130 להמיס לעוגה) 150 גרם שוקולד איכותי קורט מלח. תמצית שוקולד איכותית. גרידת תפוז. 50 גרם מיץ תפוזים 1. להקציף חלבונים להוסיף סוכר ומלח על לקבלת מרנג יציב. 2. בקערה […]

מקרוט_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 קילו סולת 2 כוסות שמן חם כפית מלח 2 כפות סוכר לערבב הכל ביחד ולכסות. נניח אותו בצד. נכין את המלית חבילת תמרים בוואקום גרידת 3 תפוזים חצי כוס מיץ תפוזים פיצוחים קלויים קצוצים דק נערבב הכל ביחד עד שנקבל עיסה יציבה הומוגנית. נחזור […]

עוגיות פיסטוק_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 חצי קג פיסטוק טחון כוס וחצי סוכר 4 ביצים שקית אבקת אפיה מעט ווניל לערבב הכל ביחד להכניס למקרר לפחות 6-שעות. להוציא וליצור כדורים לצפות בפיסטוק גרוס גס להניח בתבנית אפייה לשטח אותם ולאפות 10 דק לא טורבו

טארטלט במילוי בוטנים_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 הכי קל טארטלט קנוי בכל גודל צורה צבע שתרצו מילוי: חצי קילו בוטנים קלויים לטחון גס להוסיף חמאת בוטנים לפי העין בערך 2 כפות גדושות כף דבש ולערבב הכל להכניס לטארט למלא להוסיף מלמעלה בוטנים חצויים ולצפות השוקולד מומס.

קוקוס צבעוני_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 6 כוסות קוקוס 2 כוסות סוכר 5-6 חלבונים שקית סוכר וניל צבעי מאכל ירוק וורוד צהוב להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף קליל, להוסיף ווניל וקוקוס ולערבב. לחלק את המסה לשלוש להוסיף טיפה או שתיים של צבע מאכל לערבב היטב לרדד כל מסה בין […]

סופגניות_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 קילו קמח 2 כפות שמרים יבשים 3 ביצים לארג' חצי כוס סוכר קורט מלח חצי כפית שטוחה סודה לשתיה רבע כוס שמן 2 שקיות סוכר וניל. 2.5 כוסות מים אופן הכנה: להכניב לקערת המיקסר קמח, שמרים, סוכר,סוכר וניל, לערבל דקה, להוסיף ביצים, שמן, סודה […]

פטיפור/פרלין_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 לתחתית: 200 גר' חמאה או מחמאה כוס אבקת סוכר שקית אבקת אפיה 2 שקיות סוכר וניל ביצה לארג' לערבל הכל ביחד ולהוסיף קמח כ- 4 כוסות. ולפי העין. לכסות לאפסן בצד ל 10 דקות לרדד בין שני ניירות אפייה ולאפות בחום 160מעלות ל  12-15 […]

סהרוני בוטנים_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 4 כוסות בוטנים קלויים טחונים לא דק מדיי, ולא גס. כוס סוכר כף קקאו כפית קינמון קורט ציפורן 3 ביצים בכל פעם ביצה להפסיק כשהכל נאסף. לאפסן במקרר שעתיים שלוש. להוציא ליצור כדורים במשקל 25 גרם ליצור נקניק ואחר כך סהרון ולאפות בחום 130 […]

הכלאה של דונאטס ויויו _מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 חצי דונאטס חצי יויו רק כי התבלבלתי בין הקערות ויצא תוצר מושלם שלב ראשון להכין עיסה:: כף שמרים יבשים 3 כפות סוכר כף קמח כוס מים לערבב הכל לכסות למשך 20 דקות. שלב שני: בקערת המיקסר להקציף : 4 ביצים 2 שקיות סוכר ווניל […]

דונאטס_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 למתכון 1 קילו קמח 2 כפות שמרים יבשים או 50 גר שמרים טריים 1/2 כוס סוכר 2 שקיות סוכר וניל 1/2 כפית מלח 2 כפות ברנדי 1/2 כוס שמן 3 ביצים לארג' בין 2.5 ל 3 כוסות מים פושרים אופן ההכנה מכניסים לקערת מיקסר […]

פקעות אגוזי מלך_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 אגוזי מלך לשטוף לנגב לייבש ולטחון טחינה דקה מאוד. לקחת 4 כוסות אגוזי מלך טחונים להוסיף כף קקאו כף ריבת משמש כפית אבקת אפייה כפית סוכר וניל כף גרידת תפוז או כל פרי הדר 2-3 ביצים כף קורנפלור 1 כוס סוכר לערבב הכל ביחד […]

חלווה דל עז'ין_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 כוס מידה אוניברסלית לבצק : 4 ביצים שקית אבקת אפיה שקית סוכר ווניל 3 כפות שמן 3.5 כוסות קמח ללוש הכל ביחד לעטוף למנוחה 15 דקות. לחתוך את הבצק ל 8 כדורים לקמח מעט את המשטח עבודה ולגלגל כל כדור לנחש דק וארוך לחתוך […]

קינוח פבלובה חלבי או פרווה_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

המידה בכוס חד פעמי קר 1 כוס חלבונים (בין 5 ל 6 חלבונים) 2 כוסות סוכר 2 שקיות סוכר וניל רבע כפית נס קפה (אופציונלי) מילוי קצפת : 500 מיל שמנת מתוקה או קצפת צמחית 4 כפות פודינג וניל 2 כפות סוכר מקציפים היטב עד לקבלת קצפת יציבה אופן הכנת בסיס המרנג: להקציף היטב את […]

עוגות שמרים פרווה_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

שחר שולמית – מידות אוניברסליות מצרכים… קילו קמח 2 כפות שמרים יבשים (20 גרם) כוס סוכר (200 גרם) סוכר וניל קורט מלח 3 ביצים גודל לארג' 2 כוסות מים (480 מ"ל) כוס שמן (240 מ"ל) אופן ההכנה… בקערת המיקסר עם וו לישה שמים את המצרכים היבשים ומערבבים אותם על מהירות נמוכה 30 שניות מוסיפים את […]

סופגנייה עם הפס הכי אוורירית שיש 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

🔥🔥ביגלה סופגנייה מטורףףףףףףף פיתוח מיוחד בשבילכם חברים יקרים 🙏🙏❤️❤️ חצי קילו קמח לחם 4 ביצים 80 גרם חלב 80 גרם סוכר כף שמרים כפית מיץ לימון כף קוניאק כפית תמצית וניל חצי כפית מלח 80 גרם חמאה רקה אופן הכנה: בקערת המיקסר נשים. שמרים וחלב ביצים וסוכר ונערבב למשך דקה. נוסיף את הקמח המלח הלימון […]

עוגת מילפיי_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 כמה פשוט ככה טעים בצק עלים מוכן להפשיר לרדד דק דק בין 2 ניירות אפיה לפזר אבקת סוכר לדקור עם מזלג כמה שיותר את הבצק לחתוך בעדינות חיתוך חד לגודל הרצוי ולאפות 180 מעלות עד להשחמה מלאה. לוקחים מחית מוכנה ישר מהקופסא :)) או […]

מקלות עבאדי מקמח כוסמין מלא_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

מצרכים : בכוס ח.פעמי קרטון בקערה : חצי כוס שמן חצי כוס נוזל סודה (גזוז) חצי כוס שומשום חצי כפית מלח 3/4 1 כוס ושלוש רבעי קמח כוסמין מלא/ קמח לבן אופן ההכנה : מניחים את כל המצרכים בקערה ומוסיפים קמח לפי הצורך ולשים היטב עד לקבלת מרקם נוח . מרדדים את הבצק בין שתי […]

קובה בורגול צימחונית_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

למעטפת : 3 כוסות בורגול דק לשטוף היטב ולהשרות במים פושרים כחצי שעה ולסנן. להוסיף 2 כוסות סולת 1/4 כפית מלח 1/2 כוס קמח ולערבב היטב עד לבצק נעים חסר מעט מים להוסיף בהתאם.ולהניח במקרר עד למילוי. למילוי : לסנן קופסא אפונה וגזר לאדות 1 בצל קצוץ גדול 1/2 צרור פטרוזיליה טחון 2 עלי כרפס […]

קינוח עשיר מבצק עלים וקרם וניל_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

מצרכים לבסיס : חבילת בצק עלים מצרכים לקרם וניל עשיר במיוחד בכוס ח.פעמית קרטון חצי כוס קרונפלור 50 גרם 1/2 2 כוסות חלב קר 1 כוס סוכר 3 חלמונים 4 שקיות סוכר וניל אופן הכנה : מניחים בצק עלים על גבי נייר אפיה מקומח מעט .מרדדים מעט את הבצק (לא יותר מידיי )וקורצים עיגולים בעזרת […]

אורז מיוחד_מתכון של גלי אלון – מאסטר מתכונים

מתכון שמבוסס על מספר מתכונים מהרשת שערבבתי כדי להכין מנה כמה שיותר פשוטה: משרים 3/4 אורז לבן במי ברז למשך 4-6 שעות מסננים ושוטפים טוב מעבירים לסיר עם כוס ורבע מים וצביטה מלח מבשלים לפי ההוראות ומשאירים מכוסה נותנים לאורז להתקרר לטמפרטורת החדר במקביל, בסיר קטן, מחממים: 240 מ״ל קרם קוקוס הכי שמן שיש (מצאתי […]

מגולגלות קינדר ומיני פאי קינדר❤️_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

* כמובן שעשיתי את הממרח קינדר לבד מטורףףףףףףף 🌺🌺 * מומלץ לעשות את הבצק במעבד מזון. *320 גרם קמח / 3 כוסות שתיה קרה 3/4 כוס קקאו *160 גרם קורנפלור / 2כוסות שתיה קרה *300 חמאה / נטורינה *2 חלמונים *כפית אבקת אפיה *חצי כוס מיץ תפוזים סחוט טרי אופן הכנה מגולגלות : לערבב קמח […]

קציצות בשר מטוגנות רכות וטעימות 😋_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

מצרכים : 3 בצלים קצוצים מטוגנים עד הזהבה 1 קילו גרם בשר טחון טרי 1ביצה שלמה +חלמון 5 כפות שיבולת שועל דקה או פירורי לחם חצי כוס מי סודה מוגזת 6 שיני שום קצוצות חצי כוס פטרוזיליה קצוצה תבלינים : פלפל שחור.מלח.אגוז מוסקט לערבב את כל המרכיבים היטב ליצור קציצות ולטגן בשמן חצי עמוק ! […]

חלת שקשוקה_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה – מאסטר מתכונים

חומרים:🌹 קילו קמח 2 כפות שמרים 3 כפות סוכר 3/4כוס שמן כף מלח 3 כוסות מים אופן ההכנה:🌹 לנפות קילו קמח לעשות גומה לשים 2 כפות שמרים ו-3 כפות סוכר לשפוך חצי כוס מים חמימים על השמרים להשאיר עשר דקות וללוש להוסיף את שאר המים ללוש טוב להוסיף שמן ומים ללוש לבצק חלק לכסות במגבת […]