עוגת שיפון נסקפה _מתכון של אילנית גואברה – מאסטר מתכונים

6 ביצים 1 כוס סוכר שתי טיפות תמצית וניל 1/2 כוס שמן 1 חלב/מים פושרים 1/2 1 כוסות קמח 1/2 כוס נסקפה 1 אבקת אפייה 1/4 כפית אבקת סודה אופן ההכנה: שוברים ביצים בקערת המיקסר מוסיפים סוכר ותמצית וניל ומקציפים לקצף תפוח כ8 דקות. מנמיכים מיקסר מוסיפים שמן באיטיות. את כל היבשים מערבבים בקערה. מוסיפים […]

קהז'ה … מאכל הודי טעים._מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

קל להכנה. כוס קמח לבן. 2 כפות שמן לערבב היטב עם הידיים להוסיף 1/3כוס מי ברז. וללוש(זהו) לפחות 10 דקות לבצק חלק. לכסות ולתת לבצק לנוח 20 דקות לחלק ל6 כדורים שווים. לרדד כל כדור למרוח על כל עלה בצק מרודד חמאה ומעט קמח ולהניח בשכבות את עלה הבצק השני. כך שיש לנו 6 דפי […]

עוגיות אוראו_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

מצרכים לבצק שוקולד: 200 גרם נטורינה/חמאה רכה 3/4 כוס אבקת סוכר 1/2 כוס קקאו 1/4 3 כוסות קמח או לפי הצורך 1 ביצה 1/4 כוס חלב/מים קורט מלח למילוי : ממרח שוקולד לבן אופן הכנה: מניחים את כל המצרכים בקערה ואת הקמח מוסיפים בהדרגה לפי הצורך עד לקבלת בצק אחיד ולא דביק . מחלקים את […]

מניפות חצילים_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

  קטגוריית תוספות קטגוריית סלטים שחר שולמית – מידות אוניברסליות מצרכים לנוזל להשריית החצילים … 5 יחידות חצילים בינוניים ½1 ליטר מים 2 כפות מחוקות מלח מצרכים לבלילה לטבילת החצילים… 5 ביצים 2 כפות מלאות קורנפלור כפית מחוקה מלח מצרכים לעיטוף החצילים… 4 כוסות פירורי לחם (160 גרם) 4 כפות שומשום רגיל 2 כפות שומשום […]

רולדת שקדים ופירות יער(ניתן כל פרי שתרצו)._מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

5 חלבונים כוס וחצי סוכר כוס אבקת שקדים או שקדים טחונים דק. 2 כפות קקאו 2 כפות קורנפלור. לציפוי הפנימי והחיצוני: קופסת גדולה של שמנת מתוקה. 5 כפות אינסטנט פודינג או אבקת סוכר. 2 כוסות פירות יער. שקדים מולבנים אבקת סוכר. להקציף במהריות גבוהה את החלבונים 2 דקות להוסיף סוכר ולהקציף עוד 8 דקות לקצף […]

מרק אפונה עשיר🥕🧅🥬🥕🥦🥕🧅_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

למתכון : 2 כוסות אפונה יבשה מושרת במלא מים לפחות חצי שעה או יותר מזהיבים בסיר עם כף שמן 1 בצל גדול קצוץ מוסיפים קוביות מ 2 גזרים קוביות מ 4 גבעולי סלרי מסננים את האפונה מהמים ומוסיפים אותה לסיר הירקות מכסים במלא מים מתבלים : כף מרק עוף מעט פלפל שחור כורכום מבשלים על […]

עוגת שזיפים_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

טעם השזיפים עם הרום ממכר מומלץ לאכול אותה חמה. עוגה הכי קלה שיש 8 שזיפים חצויים. כוס סוכר 4 כפות רום. להשרות הכל יחד שעה. לבלילה 300 גרם קמח תופח. 250 גרם סוכר 3 ביצים 200 גרם חמאה מומסת גביע יוגורט לערבב הכל היטב (הבלילה ממש רכה וזה בסדר ). לצקת לתבנית עגולה מס'26 לסדר […]

מאפה גבינות_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

(אפשר להכין גם מתוק הפעם בחרתי במלוח) כוס חלב פושר. כף שמרים. כף סוכר. 25 גרם חמאה מומסת 3 כוסות קמח. רבע כוס שמן כפית מלח. ללוש היטב את הבצק לכסות בניילון נצמד ומגבת להניח לשעה התפחה. בינתיים נניח בקערה את המילוי: גביע גבינה לבנה. כוס גבינה מגורדת צהובה. (ניתן להחליף בבולגרית ואז אין צורך […]

עוגה בחושה שמנת וגבינה_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

קטגוריית עוגות גבינה קטגוריית עוגות בחושות שחר שולמית – מידות אוניברסליות תבנית סיליקון קוטר 24 סנטימטר התבנית משומנת ומקומחת מדליקים תנור לחום של 160 מעלות מצרכים… 50 גרם שוקולד לבן 1/4 כוס חלב (60 מ"ל) 4 ביצים גודל לארג' כוס סוכר (200 גרם) 250 מ”ל שמנת מתוקה 120 גרם גבינה לבנה 4 כפות מחוקות אינסטנט […]

עוגת ביסקוויטים מבושלת_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

שרוול ביסקוויטים. 100 גרם שוקולד מריר חצי כוס קקאו (ש.ק) כוס סוכר. כפית תמצית רום 50 גרם חמאה/ מרגרינה. לציפוי: שמנת מתוקה 50 מי'ל. 100 גרם שוקולד חלב או מריר. בסיר נניח קקאו, שוקולד כוס מים, מרגרינה או חמאה, תמצית רום,סוכר נערבב (אש בינונית) נחתוך לחתיכות גסות את הביסקוויטים נכניס פנימה תוך כדי בישול ונערבב […]

מאפה שכבות טורקי_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

5 כוסות קמח שקית אבקת אפיה 2 כוסות חלב . ללוש 10 דקות להשאיר את הבצק מכוסה למנוחה חצי שעה. ללוש שוב לחלק את הבצק ל4 כדורים שווים. להשאיר עוד חצי שעה מנוחה לרדד כל כדור לעלה דק מאוד. למרוח שמן או חמאה ולהניח שכבה על שכבה לגלגל לרולדה ואז לשבלול למרוח ביצה להשאיר שוב […]

עוגת תפוחים_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים

גם אתם אוהבים תפוחים?🍏🍎 זאת העוגה בול בשבילכם, אפו ותהנו❤️ חממו תנור 180 מעלות,חום עליון תחתון,( קוו למעלה קוו למטה) תבנית בגודל 24 תבנית מאורכת עמוקה, לעוגה👇 ארבע ביצים שלמות טמפרטורת החדר כוס סוכר תמצית וניל כפית כוס קמח ועוד 2 כפות קמח מנופה שקיק אבקת אפיה ככף קינמון,אפשר כפית קינמון,את זה מוסיפים לבלילה העוגה. […]

עוגת ריבה, ושוקולד, במרקם רך רך❤_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים

עוגה חלבית 😋 עוגה מיוחדת אפו ותהנו😋 לפני שמתחילים יש בעוגה חלב,וככה אני אוהבת אותה…מגישה אותה עים קפה…ולא לאחר ארוחה בשרית. תבנית בגודל 26.משומנת. תנור לחמם מראש 180. זמן אפיה.30 עד 45 דקות.שימו לב ליום התנור שלכם לעוגה👇 3 ביצים גדולות בטמפרטורת החדר 1 כוס סוכר חצי כוס שמן כוס חלב 1 כוס קמח ועוד […]

מגולגלות במילוי שוקולד ושקדים נדירות_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

  מצרכים : 200 גרם נטורינה/חמאה רכה 3/4 כוס אבקת סוכר 1/2 כוס קקאו 1/4 3 כוסות קמח או לפי הצורך 1 ביצה 1/4 כוס מים קורט מלח למילוי : ממרח לבן ,שחר/ממרחית ממרח קינדר ממרח נוגט או כל ממרח שאוהבים 250 גרם שוקולד לבן או קינדר 5 כפות שקדים טחונים אופן הכנה: מניחים את […]

עוגת אגוזים מטריפה , הכי הכי😋_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים

טעימה רכה עוגה שתהיה קבועה אצלכם😋 אז 👇 6 ביצים בטמפרטורת החדר כוס סוכר 200 גר חמאה רכה תמצית וניל כף. 1 וחצי כוסות קמח מנופה!לא להתעצל🙃 שקיק אבקת אפיה כוס מיץ תפוזים סחוט.אם אין אפשר קנוי כוס אגוזים טחונים דק.או גס. להכנת העוגה נשתמש,בשתיי קערות. תבנית טבעת,/תבנית עגולה(,26) . אני ריפדתי בנייר אפיהאת התבנית […]

סלמון ברוטב אדום אדום_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

6 חתיכות דג סלמון עם עצם 7 פלפלים יבשים מתוקים או חריפים או גמבה חתוכה לרצועת 12 שיני שום חתוכות גזר חתוך לרצועות דקות 2 כפות פפריקה פלפל ירוק חתוך (לאוהבי חריף) חצי כפית כורכום כפית מרק עוף טיפונת מלח 2 כפות רסק עגבניות חצי כוס שמן חופן כוסברה קצוצה אופן ההכנה ! בסיר שטוח […]

עוגת קוקוס , תפוזים , משמש וצימוקים_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

קטגוריית עוגות בחושות קטגוריית מאפינס (מתוק) שחר שולמית – מידות אוניברסליות תבנית עגולה קוטר 26 או 2 תבניות מאורכות משומנות ומקומחות מצרכים… 6 ביצים גודל לארג' ½1 כוסות סוכר (300 גרם) סוכר וניל 3/4 כוס מיץ תפוזים (180 מ״ל) 3/4 כוס שמן (180 מ"ל) אבקת אפייה (10 גרם) 2 כוסות קמח (280 גרם) 2 כוסות […]

פלפל ממולא בורגול_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

בקערה : שופכים 2 כוסות בורגול דק 3 כפות שמן רבע כפית מלח מערבבים ומוסיפים מים רותחים לקערת הבורגול עד לכיסוי כ 1 ס"מ מעל הבורגול. מכסים ונותנים מנוחה בצד כ10 דקות . בנתיים מזהיבים 2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות. מוסיפים לבצל הזהוב 3 גזרים מגורדים ומזהיבים קלות . 2 שיני שום קצוצות חופן פטרוזיליה […]

עוגיות חמאה נדירות 🔥🔥_מתכון של שף אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

250 גרם חמאה רכה 80 גרם אבקת סוכר (3/4) כוס חמה 60 גרם קורנפלור (כוס קרה) 240 גרם קמח (כוס ו 3/4 חמה) קורט מלח שליש כוס חלב כף תמצית וניל אופן הכנה: בקערה שמים חמאה ואבקת סוכר מקציפים לקצף תפוח. מוסיפים בהדרגה את החלב ווניל. מערבלים עוד 2 דקות. בקערה נערבב קמח מלח וקורנפלור. […]

רולדת שוקולד וגנאש מריר מוקצף_מתכון של אילנית גואברה – מאסטר מתכונים

  הכנת הרולדה: 4 ביצים חצי כוס סוכר מקציפים לקצף תפוח 1/4 כוס שמן מוסיפים במהירות איטית 1/2 כוס קמח 2 כפות קקאו כפית אבקת אפייה קורט סודה לשתייה מסננים ומוסיפים מערבלים לאיחוד מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 180 מעלות עד שמוכן, מוציאים מהתבנית מגלגלים ומקררים. הכנת גנאש מוקצף: 250 מל שמנת מתוקה 150 […]

מרציפן שקדים_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 קילו שקד מולבן שלם תקנו ללא הקליפה. לטחון פעם ראשונה לבד במג'ימיקס פעם שניה להוסיף חצי קילו סוכר כף מיץ לימון גרידת לימון שלם מעט ווניל מעט תמצית שקדים לטחון העל ביחד עד שתקבלו מרקם חלק לאפסן לילה במקרר למחרת לחלק וליצבוע. ליצור צורות. […]

עוגיות פרווה נימוכות בציפוי קוקוס או שקדים_מתכון של – מאסטר מתכונים

  מצרכים בכוס קרטון : 200 גרם מחמאה /נטורינה 1/2 כוס שמן 1/2 כוס מים 1 שקית אפיה 1 שקית סוכר וניל מעט גרידת לימון או תפוז (אופציונלי ) 4 כוסות קמח או לפי הצורך אופן ההכנה: בקערה מניחים את המצרכים ומוסיפים בהדרגה את הקמח עד למרקם נוח . לקרוץ מהבצק עיגולים קטנים בגודל מטבע […]

פסטה פארפאלה בתנור_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

קטגוריית תוספות שחר שולמית – מידות אוניברסליות מחממים תנור לחום של 170 מעלות מצרכים… חבילת בצל ירוק 1/2 כוס שמן (120 מ"ל) כפית מחוקה מלח כפית מחוקה פלפל שחור גרוס כפית מחוקה פפריקה מתוקה גרוסה 1/3 כוס כוזברה יבשה 3 אריזות של רוטב עגבניות מתובל לפסטה בסגנון קלאסי כל אריזה במשקל 240 גרם (אפשר רוטב […]

עוגת תפוזים / עוגת לימונים 💞_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

💞💞💞💞 6 ביצים L כוס סוכר ( חד פעמי שתיה חמה) כוס שמן כוס מיץ תפוזים(שסחטתי) קליפה מגורדת מתפוז שלם חצי לימון סחוט 1 סוכר וניל 2 וחצי כוסות קמח 2 אבקת אפיה. ההכנה – מחממים תנור על 160 מעלות מקציפים ביצים שלמות מוסיפים סוכר וממשיכה להקציף לקצף תפוח ויציב . כ- 5 דקות(רואים שהקצף […]

עוגת ביסקוויטים שמנת ועד חצות❤️❤️_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

תבנית מלבנית 2 שרוולים של בסיקויטים חצי כוס חלב. תערובת שמנת 500 מ"ל שמנת מתוקה חצי כוס סוכר פודינג וניל מקציפה לקצפת אחידה. לציפוי העוגה- 2 חבילות עד חצות(ביסקויטים עם שוקולד) אחד שוקולד חום אחד שוקולד לבן ההכנה- 1) מסדרים בתבנית שכבת ביסקויטים שופכת עליהם חלב. 2)מניחה חצי מהתערובת של השמנת 3) שכבת נוספת של […]

רולדת קינדר עם קרם קינדר♥️_מתכון של אילנית גואברה – מאסטר מתכונים

חבילה פתי בר שמים במעבד מזון וטוחנים מערבבים עם חצי כוס חלב 3 כפות ממרח קינדר לבצק מרדדים בין שתי דפי אפייה למלבן מקציפים שמנת מתוקה כוס חלב מוסיפים 2 כפות ממרח קינדר מקציפים לקרם מוצק מורחים על הבצק ומגלגלים את הרולדה מזלפים מעל קרם ומקשטים במה שרוצים. אפשר לאכול מיד לא חייב לקרר לפני. […]

רולדת לוטוס_מתכון של אילנית גואברה – מאסטר מתכונים

  חבילה לוטוס טחון חצי כוס חלב 3 כפות ממרח לוטוס לשים בצק מרדדים בין שתי ניירות אפייה קרם וניל: 250 מ״ל שמנת מתוקה כף סוכר 2 כפות פודינג מקציפים לקצף יציב מורחים על הבצק מפזרים שברי לוטוס ומגלגלים את הרולדה מזלפים מעל קרם ומקשטים בלוטוס שלמים. בהצלחה ♥️ אילנית

טורט…עוגת תפוזים_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה – מאסטר מתכונים

חומרים: 8 ביצים L 2 כוסות קמח כוס וחצי סוכר 3/4 כוס שמן כוס מיץ תפוזים 1 אבקת אפיה קורט מלח אופן ההכנה: מפרידים חלבונים וחלמונים בשתי קערות ניפרדות חלבונים שמים קורט מלח מתחילים להקציף לקצף תפוח מוסיפים בהדרגה כוס ורבע סוכר עד שהקצף קשה ולא נוזלי בקערה השני מוסיפים רבע כוס סוכר מקציפים ידני […]

עוגת קרם וניל על בסיס פאדג_מתכון של אילנית גואברה – מאסטר מתכונים

בסיס פאדג: 3 ביצים 100 גרם חמאה 100 גרם שוקולד מריר 50 גרם שוקולד נוגט 1/2 כוס סוכר 1/2 כוס אגוזים קצוצים 3 כפות קמח 4 כפות שמן קרם וניל: 2 שמנת מתוקה 1 כוס חלב 1 אינסטנט פודינג וניל 2 כפות סוכר ציפוי שוקולד: 1/2 שמנת מתוקה 100 גרם שוקולד נוגט אופן ההכנה: ממיסים […]

עוגת שוקו ומרס_מתכון של אילנית גואברה – מאסטר מתכונים

4 ביצים 1 כוס סוכר תמצית וניל להקציף לקצף נפוח 1/2 כוס סוכר להוסיף באיטיות לאחר שמנמיכים מיקסר 1 כוס סירופ וניל או שמנת מתוקה 1/2 כוס קקאו מנופה 1 כוס קמח מנופה 1/2 כוס אבקת מרס 1 כוס שוקולית 1 אבקת אפייה 1/4 כפית אבקת סודה 1 כף נסקפה להוסיף לקצף לערבל לאיחוד להעביר […]

עוגת ביסקוויטים חדשה❣️_מתכון של אילנית גואברה – מאסטר מתכונים

2 שמנת מתוקה 1 כוס חלב כף סוכר 1 פודינג וניל מקציפים לקרם יציב ממלאים שקית זילוף חוצים ביסקיויטים שוקו באמצע מזלפים קרם סוגרים עם החצי השני ומסדרים מסביב למסגרת תבנית עגולה טוחנים 300 גרם ביסקיויטים שוקו במערבל מזון מעבירים לקערה ומוסיפים חלק לקרם שנותר לפירורי ביסקיויטים מוסיפים חצי כוס חלב וכף ממרח שוקולד מערבבים […]

עוגת שוקולד קרם קינדר וגנאש❣️_מתכון של אילנית גואברה – מאסטר מתכונים

את העוגה מכינים בעזרת בלנדר! שמים בבלנדר: כוס סוכר כוס חלב 3/4 כוס שמן חצי כוס קקאו ומערבבים היטב מוסיפים 2 ביצים תמצית וניל ומערבבים היטב מוסיפים כף נסקפה ומערבבים מעבירים לקערה מנפים כוס ורבע קמח אבקת אפייה וטיפה מלח טורפים הכל יחד מעבירים לתבנית משומנת אופים *180 עד שמוכן מצננים ומרטיבים בחצי כוס חלב. […]

עוגיות שוקולד ממולאות_מתכון של שף אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖 טלפון להזמנות : 054-744-6518 200 גרם חמאה רכה 50 גרם אבקת סוכר ( 2 כפות גדושות) 2 חלמונים 25 גרם קקאו ( 2 כפות שטוחות) 25 גרם אבקת חלב ( 1/2 1כפות) 25 כפות קורנפלור ( 2 כפות) 300 גרם קמח אופן הכנה: מקציפים חמאה […]

מרק עדשים כתומות_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

  משרים ל 10 דקות 2 כוסות עדשים כתומות בקערה ומכסים במלא מים ובנתיים אני מטגנת 1 בצל גדול עד להזהבה אחר כך מוסיפה חצי כפית כורכום מעט מלח קמצוץ פלפל לבן כף מרק עוף לסנן ולשטוף היטב את העדשים מהמים להוסיף את העדשים ולכסות במים רותחים בערך 4 סנטים גובה מעל הירקות והעדשים לבשל […]

עוגיות מלוחות פרווה_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

1 קילו קמח מנופה 200 גרם מחמאה רכה כף מלח כף סוכר כוס וחצי מים מהברז 1 אבקת אפיה חצי כוס שמן. לערבב הכל ביחד. בצק רך ונעים למגע. להכין עיגולים אפשר במכונת עוגיות או ידני. למרוח ביצה ולטבול בשומשום. תנור שחומם מראש אפיה ב-180 מעלות כ-25 דקות או עד הזהבה. כשהעוגיות מוכנות שמה את […]

קינוח מתוק ללא אפיה_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

טעים בריבוע קטגוריית מתוק וטעים וללא אפיה קטגוריית עוגיות 4 תבניות מתכת מלבניות 35/4 סנטימטר (שאריות משיפוץ) שחר שולמית – מידות אוניברסליות מתקבלים 4 פסים מרובעים מאורכים או עגולים – או שפע של כדורים קטנים וטעימים מצרכים… 500 גרם ביסקויטים בטעם פירות טרופיים – או בטעם וניל 500 גרם ביסקויטים בטעם שוקולד כוס קרם קוקוס […]

עוגיות פיצוחים וקרונפלקס_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

קריספיים וטעימים בטירוף 💥💥💥 מצרכים בכוס חד.פעמי לשתיה חמה 2 כוסות קורנפלקס חצי כוס שומשום 1 כוס גרעיני חמניה 1 כוס גרעיני דלעת 1 כוס שקדים פרוסים 3/4 כוס דבש או מייפל 2 כפות שמן קנולה אופן הכנה: בסיר מחממים את הדבש או המייפל והשמן עד שהמייפל חם (לא להגיע לרתיחה ). מוסיפים את הקורנפלקס […]

עוגת וניל לימון ושוקולד_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

  מצרכים : מידה בכוס 250 מיל 4 ביצים L כוס וחצי סוכר 1כוס שמן 1כף גרידת לימון 1כוס מיץ לימונדה ספרינג פריגת לא משנה /או מ.תפוזים 2 כוסות קמח 1/2 כוס נטיפי שוקולד קטנים 1 כוס קוקוס 1 שקית אבקת אפייה 2 שקיות סוכר וניל לזיגוג אחרי האפיה רבע כוס סילאן 2 כפות מים […]

עוגת שכבות מרנג וקצפת וניל_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

מידה בכוס חד פעמי 5 חלבונים (L) 2 ורבע כוסות סוכר להקציף היטב את החלבונים ולהוסיף בהדרגה את הסוכר לחמם את התנור על חום 80 מעלות טורבו גם באפיה פס עליון ופס תחתון יהיה בסדר ! * משרטטים 2 עיגולים על גבי נייר אפיה בקוטר 24 ומזלפים לפי הסימון מרנג בתוך העיגולים ומכניסים לאפיה לתנור […]

טארט גבינה_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

קטגוריית טארטים קטגוריית עוגות גבינה שחר שולמית – מידות אוניברסליות תבנית לב או עגולה בגודל – קוטר 24 סנטימטר מצרכים לבצק פריך… 135 גרם קוביות חמאה קרה 3/4 כוס אבקת סוכר (114 גרם) 1/2 כוס אבקת שקדים (45 גרם) ¾1 כוסות קמח (245 גרם) קורט מלח מעט תמצית וניל לטעם צבע מאכל סגול לפי דרישה […]

בוריקיטס של שבת בבוקר אין טעים מזה 🔥_מתכון של שף אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

כוס מידה אוניברסלית 2 כוסות קמח 200 גרם חמאה גביע שמנת חמוצה חצי שקית אבקת אפיה כפית מלח למלית: 100 גבינת פטה 50 גרם קשקבל מגורדת 100 כנען מלח לפי טעם 6 עלים בזיליקום קצוצים לפי טעמכם 1 ביצה כפית קורנפלור אופן הכנה: במעבד מזון נשים קמח מלח וחמאה. מעבדים עד פירורים מוסיפים את השמנת […]

רולדה עם ריבת תות ביתית וקרם וניל_מתכון של שף אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

לבצק: 4 ביצים L 100 גרם סוכר 100 גרם קמח תופח קורט מלח כף שמן כף תמצית וניל לקרם: 2 שמנת מתוקה 500 מייל. חצי כוס חלב 2 אינסטנט פודינג וניל לריבה תות ביתית: 500 גרם תות טרי 200 גרם סוכר 100 גרעיני לימון חצי כפית הל טחון חצי כפית קינמון אופן הכנה: בסיר נשים […]

קינוח בסקויטים ושוקולד_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

מצרכים לבסיס: 250 מיל קרם קוקוס/ריצ/שמנת מתוקה 250 גרם שוקולד מריר אופן הכנה : להמיס את הקרם קוקוס יחד עם השוקולד במיקרוגל ולערבב היטב להוסיף לתערובת השוקולד 350 – 400 גרם בסקויטים קצוצים דק ומערבבים היטב . לשטח את העיסה בשתי תבניות אינגליש קייק לציפוי גנאש: ממיסים במיקרוגל 250 גרם שוקולד מריר 250 מיל קצפת […]

עוגת שיפון פודינג שוקולד_מתכון של אילנית גואברה – מאסטר מתכונים

6 ביצים 1 כוס סוכר שתי טיפות תמצית וניל 1/2 כוס שמן 1 חלב (מים לפרווה) 1/2 1 כוסות קמח 1/2 כוס פודינג שוקולד 1 אבקת אפייה 1/4 כפית אבקת סודה אופן ההכנה: שוברים ביצים בקערת המיקסר מוסיפים סוכר ותמצית וניל ומקציפים לקצף תפוח כ8 דקות. מנמיכים מיקסר מוסיפים שמן באיטיות. את כל היבשים מערבבים […]