Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

300 גרם שעועית מושרה 24 שעות על חצי כפית סודה לשתייה.
כוס ו 3/4 טחינה
2 שיניי שום
חצי לימון סחוט
מלח לפי טעם

אופן הכנה:
לבשל את השעועית עד ריכוך
לסנן לעביר למעבד מזון. להוסיף את שאר החומרים. לעבד עד קבלת מרקם קרמי אולי צריך להוסיף מעט מים לפי הצורך. לטעום ולהוסיף מלח במידת הצורך.
בהצלחה 🌺🌺

מתכון לפאלפל:
500 גרם שעועית בוסס מושרה 24 שעות עם חצי כפית סודה לשתייה.
2 בצלים
10 שיניים שום
חצי חבילה כוסברה
חצי חבילה פטרוזיליה
כף וחצי כמון
כף וחצי כוסברה טחונה
חצי כפית סודה לשתייה
כפית פלפל צ'ומה יבשה
2 כפיות מלח פיתה יבשה מושרת במים.

אופן הכנה:
מסננים את השעועית.
וטחונים את כל החומרים במטחנת בשר בלבד לא במעבד מזון בחורים הכי קטנים.
מוסיפים את התבלינים מערבבים טוב.
נותנים לתערובת לנוח שעה במקרר.
מטגנים בשמן עמוק 160 מעלות.

בהצלחה 🌺🌺

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518

 

חומוס ופלאפל שעועית_מתכון של שף אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים