Share with:


בשרי

אופן הכנה

לקציצות:
חצי קילו בשר טחון טרי
בצל מגורד בפומפייה
תפו"א מגורד דק בפומפייה
חופן פטרוזליה קצוץ
מלח פלפל לפי הטעם
תבלין לקציצות ראס אל חנות,חצי כפית בהרט
כפית פפריקה מתוקה
ביצה

מערבבים יחד את כל החומרים לעיסה אחידה מכינים קציצות ומניחים בצד,
בסיר מטגנים 4-5 שיני שום קצוצות גס מוסיפים פולים ירוקים של סנפרוסט או כל חברה אחרת אפשר ורצוי טריים לפי העונה,מוסיפים את הכרפס שניקינו מראש מסיבים,מוסיפים פרוסות 2-3 פרוסות לימון מתבלים במלח פלפל מרק עוף כורכום ומוסיפים מים עד קצת פחות מחצי גובה של הירקות אחכ אם חסר להוסיף אבל להתחיל בכמות קטנה,כשזה רותח מנמיכים את הלהבה מוסיפים את הקציצות מלטפים אותם ברוטב מכסים את הסיר ומבשלים בערך 40-45 דקות עד שהקציצות רכות

לאנטרייה עם גזר ופלפל אדום:

להרתיח חבילה של אטריות (מכל חברה)נודלס רחבות
לסנן,בסיר לטגן בצל קצוץ עד שמזהיב להוסיף גזר ופלפל אדום לערבב במשך 5 דקות להוסיף חצי כוס מים לתבל במלח פלפל מרק עוף מעט כורכום להוסיף את האטריות ולערבב לאיחוד טעמים

קציצות עם כרפס ופולים_מתכון של חופית אלמקייס –  מאסטר מתכונים
חופית אלמקייסספר המתכונים של
מתכון של

חופית אלמקייס

122 מתכונים