Share with:


בשרי

אופן הכנה

****מתכון: ראשית להכין את המילוי:
כ- חצי קילו בשר טחון
1 בצל בינוני קצוץ דק
פלפל שחור
מלח
כורכום, ….
בהרת של קובה (לא חייב רק אם אוהבים את הטעם),
אפשר מעט קינמון….

אופן ההכנה : לתוך מחבת/סיר להכניס את כל החומרים לטגן על אש בינונית ולהפוך מידי פעם…(אין צורך בשמן)
לאחר שצבע הבשר משתנה להמשיך עוד מספר דקות ואז לכבות את הגז להניח להתקרר…….

*** הכנת הבצק: 2 כוסות סולת מעט מלח…להוסיף מים מעט מעט עד לקבלת בצק…לקחת כדור בצק לפי הגודל שאתם אוהבים…לשטח בכף היד למלא במילוי הבשר…לסגור את הקובה להניח במגש….רק בסיום הכנת כל הכדורים …להוסיף לסיר אחד אחד..לערבב בזהירות לא לפצוע את הקובה….לבשל -25 דקות

****הכנת מרק :
2 יח סלק אדום….מגורד/פרוס
שום
בצל
שמן
מלח
מים ..עד לגובה הסיר
מרק עוף
סלרי
מיץ לימון
מעט סוכר
****הכמויות בהתאם לטעם לפי הכמות שמכינים

. בסיר לטגן עם 2 כפות שמן ,1 בצל.. מעט ולהוסיף 1 כף שום(לא לשרוף את השום ) אחרי דקה להוסיף מים 3/4 סיר ,להוסיף לפי הטעם מעט מיץ לימון ומעט סוכר, להוסיף את הסלק עלי סלרי …לבשל כ-25 דקות ואז להוסיף את הקובה אחד אחד ולבחוש מידי פעם

קובה סלק
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

220 מתכונים