Share with:


בשרי

אופן הכנה

התלבטתי מאוד מה להכין לשבת כבר שנתיים וחצי שלא העזתי להכין את החמין הטונסאי שנקרא כמוניה כי זה היה הארוחה האחרונה שהכנתי לבעלי ז"ל הוא נישק את ידיי ואמר לי זה כל-כך טעים אהובה שלי את האישה הכי הטובה בעולם .
כל הרוטב מלא בדמעות …..

אוסובוקו תלוי במספר הסועדים
רגל של בקר
תפא אדומים קטנים
שעועית לבנה 2 כוסות
1 ראש שום קצוץ דק
חצי חבילה כוסברה
כף וחצי כורכום 2 כפות כמון אם צריך יותר אפשר.
4 כפות שמן
3 כוסות מים
מלח רק בסוף הבישול .
וחצי חבילה נוספת של כוסברה
.
לשים שמן תבלינים כמון כורכום מים ולסדר את הבשר שעועית תפא ומים להרתיח כשעה.

בינתים להכין חצי כוס סולת ומעט מים כבצק כמו אטריות אורז לגלגל בסולת ולשים כשהתבשיל מונח על פלטת שבת .אם צריך מים להוסיף ולתבל במלח .
לפזר כוסברה להגיש עם קוסקוס .

כמוניה -חמין טוניסאי_מתכון של אורנה זוארי
אורנה זואריספר המתכונים של
מתכון של

אורנה זוארי

66 מתכונים