Share with:


בשרי

אופן הכנה

חצי קילו בשר בקר טחון
בצל
תפוח אדמה
כוזברה
עלי סלרי

לטחון במג'ימיקס

להוסיף לבשר לתבל
תבלין קציצות
פלפל
כרכום
מרק פרווה או מלח
מעט שמן
פירורי לחם

לערבב טוב מנוחה במקרר

לקחת חבילה סלרי לנקות להרתיח עים לימון לסנן לשים בסיר רחב בצל מטוגן גמבה אדומה קצוצה להקפיץ טוב לטבל כרכום פפריקה פלפל מרק פרווה או מלח לשים מיים לפי צורך ברגע שמבעבע לכדרר את הקציצות לשים בסיר מעלין את הפולים סנפרוס ואת הסלרי לטלטל את הסיר לבשל על אש קטנה מידי פעם לטלטל אצ הסיר

לעטר עים כוזברה

תבשיל קציצות בקר עם סלרי ,כרפס ופולים
עופרה מרציאנוספר המתכונים של
מתכון של

עופרה מרציאנו

112 מתכונים