Share with:


פרווה

אופן הכנה

1קייג קמח
2כפות שמרים יבשים
חצי כוס סוכר
חצי כפית מלח
800מייל מים פושרים (4.5כוסות חד פעמי לקר)

טיגון:
חצי ליטר שמן

ציפוי:
סוכר

מכינים בצק:
בקערה גדולה מערבבים מים עם שמרים סוכר ומלח ומוסיפים בהדרגה קמח ולשים בצק הבצק יוצא נוזלי לא לפחד שמים על ידיים קצת שמן ועוברים על בצק ומתפחים אותו שעה .
לוקחים סיר רחב שמים שמן ומחממים טוב ואז מרטבים ידיים בשמן ועושים עיגול ואמצע עם אצבע עושים חור ושמים בשמן חם מנמכים אש ומטגנים משני צדדים עד לזהבה מוצאים וטובלים בסוכר .
ובתאבון.

ספינג' אורירי וטעים מאוד_מתכון  של מילן וקנין
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

107 מתכונים