Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים הדרושים
50 גרם שמרים + 1/2 כוס חלב פושר ו 1/2 כפית סוכר
1 קילו קמח
3/4 כוס אבקת סוכר
4 ביצים
3/4 כוס חלב
1 כף מלח
200 גרם חמאה רכה

אופן ההכנה
1)מערבבים את השמרים עם 1/2 כוס חלב ו 1/2 כפית סוכר ומכסים ל10 דק

2) שמים בקערת המיקסר את הקמח ,
סוכר,ביצים ו 3/4 כוס חלב ,ושמרים, מערבלים עד לקבלת בצק דביק , מכניסים את המלח ואת החמאה בהדרגה , מערבלים ל10 דק לפחות
עד שמקבלים בצק רך וחלק

3) מכסים את הבצק מתפיחים לשעה
עד שמכפיל את הנפח

3) מחלקים לכדורים של 75 גרם כל אחת ועם היד מגלגלים את הסוף של הבצק ככה תקבלו זנב ודוחפים אותו פנימה כך התוצאה יהיה הראש של הבריוש כמו בתמונה ,מתפיחים שנית לעוד שעה , מערבבים חלמון עם קצת חלב ומפזרים גבישי סוכר ואופים בתנור בחומם מראש ל180 מעלות כ25 דק

Jacqueline fadelon

בריוש אמיתי כמו במאפיה בצרפת_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים