עוגת תפוחים כשרה לפסח_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

בכוס חד.פעמי ש.חמה 3 ביצים L 1 כוס סוכר 1/4 כוס סוכר חום (לא חובה) 1 כוס שמן 4 תפוחים חתוכים לקוביות כפית קינמון שקית אבקת אפיה שקית סוכר וניל 1 ורבע כוסות קמח מצה דק לעוגות חצי כוס אגוזי מלך או שקדים טחונים דק ההכנה: לערבב בכף את כל המצרכים ולצקת בשתי תבניות אינגליש […]

עוגת מייפל בחושה לפסח_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

    מידה בכוס 250 מיל/כוס ח.פעמי חם 4 ביצים L כוס וחצי סוכר 1כוס שמן 1כוס ריצ /מיץ תפוזים 2 כוסות קמח מצה דק 1 כוס קוקוס 1 שקית אבקת אפייה 1 שקית סוכר וניל אופן הכנה.. מחממים תנור ל-180 מעלות. בקערה טורפים ביצים, סוכר, שמן, ומיץ תפוזים/ריצ לתערובת אחידה. מוסיפים קמח מצה ואבקת […]

עוגת גבינה קרה לפסח_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

  מקציפים : 2 שמנת מתוקה 4 כפות פודינג וניל 2 כפות סוכר אחרי ההקצפה מוסיפים מיכל 1 של גבינה לבנה 250 מיל בתנועות עטיפה ההרכבה: טובלים במעט חלב עוגיות מרובעות לפסח ומסדרים בצורה אחידה על גבי תבנית (אפשר גם באינגליש ארוכה ) מעל מורחים שליש מהקצפת והגבינה מסדרים עוד שכבת בסקויטים ומורחים שליש נוסף […]

עוגת שוקולד בחושה לפסח_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

  להשתמש בכוס מידה 250 מיל מצרכים: 4 בצים שלמות 1 כוס שמן חצי מיכל שמנת מתוקה או חצי מיכל קצפת צמחית כוס ורבע סוכר 2 כפות קקאו 1 כוס קמח מצה דק רגיל !! 1 אפקת אפיה כשר לפסח 1 סוכר וניל מערבבים בכף את החומרים הרטובים מוסיפים את המצרכים היבשים ומערבבים היטב אופים […]

מאפינס / עוגת גזר כשר לפסח_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

מצרכים: בכוס חד.פעמי ש.חמה 3 ביצים L 1 כוס סוכר 1 כוס שמן 2 כוסות גזר מגורד גס 1 כפית קינמון שקית אבקת אפיה שקית סוכר וניל 1 וחצי כוסות קמח מצה דק לעוגות חצי כוס אגוזי מלך או שקדים טחונים דק ההכנה: לערבב בכף את כל המצרכים .אין צורך במיקסר !! למלא שלוש רבעי […]

עוגת קרמבו לבן לפסח קלילה וטעימה_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

  להקציף 4 חלבונים חצי כוס סוכר להוסיף בהדרגה 1 סוכר וניל בקערה נפרדת לערבב בכף 4 חלמונים 1 כף גדושה קרונפלור 2 כפות גדושות קמח תפוחי אדמה כף קוקוס (לא חובה למי שלא אוהב ) מעט גרידת לימון לערבב היטב את החלמונים עם הקמחים .ולהוסיף בהדרגה מקצף החלבונים . לשמן תבנית בינונית ולצקת את […]

עוגיות בעבע עיראקיות_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

500 גרם קמח. 100 גרם מחמאה 2 כפות סוכר. מעט תבלין חוואג' לאפיה(לא חובה) 2 שקיות סוכר וניל כפית שמרים יבשים כוס וחצי מים פושרים. למילוי:תמרים בוואקום או ממרח תמרים מוכן. כפית קינמון. לציפוי חלמון עם מעט מים. שומשום. להכניס את כל החומרים לקערה ללוש לפחות 10 דקות עד שהבצק נעשה רך ונעים. להשאיר להתפחה […]

עוגת שקדים,קוקוס ותפוזים, בסירופ שקדים_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

4 ביצים כוס סוכר. כוס שקדים טחונים לא דק כוס ורבע קמח. תמצית רום. שקית א. אפייה כוס קוקוס כוס מיץ תפוזים סחוט. 3/4כוס שמן. לסירופ: כוס סוכר כוס מים תמצית שקדים. להקציף ביצים ללא הפרדה להוסיף סוכר עד שהקצף תפוח ולבן, להוסיף שאר החומרים ולהנמיך את מהירות המיקסר. לשמן תבנית מס22. לאפות בחום 170 […]

עוגת מייפל אגוזים וקוקוס_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

  מידה בכוס ח.פעמי חם 3 בצים L 1 כוס סוכר 1 כוס קרם קוקוס או שמנת מתוקה 1/2 חצי כוס שמן 2 שקיות סוכר וניל 1 שקיות אבקת אפיה 1 כוס קוקוס 1/2 1 כוסות קמח 3 כפות סירופ מייפל לזיגוג אחרי האפיה שליש כוס מייפל או סילאן מדולל עם 2 כפות מים רתוחים […]

עוגת בסקויטים וגבינה_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

  מצרכים לקצפת : 500 מיל שמנת מתוקה 4 כפות פודינג וניל 2 כפות סוכר מקציפים היטב את כל מצרכי הקצפת עד לקבלת קצפת יציבה ומוסיפים לקצפת חצי כוס חלב(כוס ש.קרה) 2 מיכלים של גבינה לבנה 500 גרם מעורבבים עם 4 כפות סוכר ומערבבים בתנועות קיפול את החלב והגבינה אל תוך הקצפת עד לאיחוד . […]

עוגה חגיגית לפסח…עשירה וטעימה עם אגוזים שוקולד ,קוקוס במילוי קרם שוקולד_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים

חומרים לטורט: כוס אוניברסלית 6 ביצים XL 1 כוס סוכר 3 כפות שמן 1/2 כוס אגוזים טחונים 1/2 כוס קוקוס 1 כוס קמח מצה דק 50 גר שוקולד מגורד 1 וניל 1 א. אפייה חומרים לקרם למילוי: 2 שמנת להקצפה 100 גר 'שוקולד (להמיס עם 1/4 כוס חלב) 1 אינסטנט פודינג וניל 1 1/4 כוס […]

קרפים כשר לפסח בשני צבעים_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

לכמות של 8 4 ביצים 2 כוסות קורנפלור כף וחצי סוכר. 2 כפיות תמצית וניל 2 כוסות חלב. כף שמן חמאה למריחה במחבת. מילוי: שוקולד נוטלה לקרפ הבהיר שוקולד לבן לקרפ השוקו. או ממרח חלווה. לערבב א כל החומרים היטב שלא יהיו גושים לחלק את הבלילה ל2 קערות להוסיף לאחת הקערות כף קקאו לשמן מחבת […]

ריבת חצילים ננסי_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

  *20 חצילונים קטנים לחרוץ 4 חריצים בכל חצילון בעזרת שיפוד.. לשים בסיר ולכסות את החצילונים במים ולשלוק כ 15 דקות . *לסנן מהמים *לשים בסיר נקי 4 כוסות סוכר (כוס חד פ.חם) 2 כוסות מים 2 שקיות סוכר וניל מקל קינמון (אופציונלי ) להרתיח את מרכיבי הסירופ כ 5 דקות ולהוסיף את החצילונים החצי […]

ריבת קליפת אשכולית אדומה_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

  מצרכים לריבה : 3 אשכוליות אדומות 3 כוסות סוכר 2 כוסות מים 1/4 רבע כפית מיץ לימון 1/4 כפית קינמון טחון אופן הכנת הריבה : *הכנת הריבה מתחילה יום קודם שוטפים את האשכוליות ומנגבים היטב . *בעזרת מגרדת מגרדים לאשכוליות מעט את הקליפה מקלפים את הקליפה בעזרת סכין . *מכניסים את קליפות האשכולית לתוך […]

ריבת סלק_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

  מצרכים : 3 סלקים בינוניים מקולפים חתוכים לחצי מבושלים כ 15 דקות במים *לסנן מהמים ולחתוך לקוביות בינוניות *לשים בסיר 3 כוסות סוכר 1 וחצי כוס מים 2 שקיות סוכר וניל מקל קינמון (אופציונלי ) להרתיח את כל המצרכים של הדבש כ 5 דקות ולהוסיף את קוביות הסלקים החצי מבושלות * להוריד לאש בינונית […]

עוגיות שיבולת שועל בריאות נדירות 🍪🍪🍪_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

מידה בכוס חד פ.חם 1.5 כוס קוואקר (גרוס גס) שליש עד חצי כוס סילאן חצי כוס שוקוציפס שקית סוכר וניל כפית א.אפיה רבע כפית ס.לשתיה רבע כוס אגוזים קצוצים או רבע כוס קוקוס למי שאוהב(לא חייב) 1 ביצה L כפית קקאו (אופציונלי) רבע כוס טחינה אופן ההכנה: לערבב את כל המצרכים ואת הטחינה להוסיף בסוף […]

עוגת חצי טורט במילוי קרם וג'לי_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים

🍒🍓🍍🥭🍎 עוגת 3 שכבות באווירת האביב..ניתן להוסיף תותים… מתכון לטורט: כוס אוניברסלית 3 ביצים L 1/2כוס סוכר 1 וניל 1 כף שמן 1.4 כוס קמח תופח (אחד ורבע ) חומרים לקרם וניל: 1 שמנת להקצפה 2 כפות סוכר 1/2 כוס חלב 2 כפות גבינה 9% 2 כפות גדושות פודינג וניל אופן ההכנה: להקציף את השמנת, […]

עוגת שוקולד קוקוס ושקדים_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

קטגוריית עוגות בחושות קטגוריית מאפינס (מתוק) קטגוריית פסח שחר שולמית – מידות אוניברסליות הערה – ניתן להכין מהמסה מאפינס במקום עוגה מחממים תנור ל160 מעלות תבנית נון סטיק קוטר 23 סנטימטר משומנת ומקומחת מצרכים… 3 ביצים גודל לארג' ½1 כוסות סוכר (300 גרם) 2 סוכר וניל 3/4 כוס שמן (180 מ"ל) ½1 כוסות מיץ תפוזים […]

מאפינס שכבות מייפל ואגוזים_מתכון של יפה וקס ברקו – מאסטר מתכונים

כוס מידה אוניברסלית בקערה מערבבים 2 ביצים 2 כפות סוכר חום חצי כוס שמן 3/4 כוס מים 5 כפות סירופ מייפל 2 כוסות קמח תופח לערבב הכל לבלילה מסדרים סלסלות נייר בתבנית שקעים בכף מידה שמים בכל סלסלה מהבלילה מפזרים אגוזים קצוצים ומעל כפית סירופ מייפל ושוב שמים מהלילה בכל סלסלה מנערים קלות את התבנית […]

עוגת ביסקוויטים ואוכמניות_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

שרוול ביסקוויטים לוטוס. 250 מ"יל שמנת מתוקה או גלידן. 2 כפות אינסטנט פודינג. 2 כפות אבקת סוכר. חפיסה קטנה של אוכמניות. 100 גרם שוקולד אגוזי פאקן קצוצים שמנת מתוקה. לטבול ביסקוויטים בחלב ולסדר בתבנית. לבשל את האוכמניות עם 2 כפות סוכר עד הסמכה ולהשאיר לקישוט מספר אוכמניות. לצקת את רוטב האוכמניות מעל הביסקוויטים. להקציף את […]

מאספן_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

מאספן וכל מילה מיותרת 🔥 מתכון של אריה רוזנשטוק לתחתית: חצי כוס מים חצי כוס שמן 1 ביצה 3 כוסות קמח למלית: 3 ביצים 3 כוסות שקדים מולבנים 1 כוס סוכר גרדת לימון מלימון אחד 1 סוכר וניל אופן הכנה: מעבדים את חומרי התחתית עוטפים בניילון למנוחה חצי שעה. למלית. טוחנים את השקדים פעם אחת. […]

מגולגלות מבצק פריך_מתכון של נורית יונה – מאסטר מתכונים

  מצרכים: קג קמח שתי שקיות סוכר וניל שקית אבקת אפייה כוס מיץ תפוזים סחוט טרי 2 חבילות נטורינה/ מחמאה גרידת תפוז/לימון. קורט מלח. מליות: ממרח תמרים ואגוזים/ ממרח קרם עוגיות/ לוקום/ריבה עם קוקוס/שוקולד/ממרח קרמל אופן ההכנה: 1. במיקסר : להכניס את החומרים לפי הסדר וללוש במיקסר עד לאיחוד. 2. לחלק ל 6 כדורים. כל […]

לחמניות מקמח מלא_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

  מצרכים לעיסת השמרים בכוס לשים 2 כפות שמרים יבשים כפית סוכר חצי כוס מי ברז לערבב ולתת לעיסה לתסוס כמה דקות .. בקערה גדולה : 7 כוסות קמח חיטה מלאה 2 כוסות קמח לבן או כוסמין לבן 1 כף מלח 3 כפות סוכר חצי כוס שמן מים לפי הצורך 3 עד 4 כוסות אופן […]

לעסיד_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

חצי כוס סולת(הכל לפני הבישול עדיין) כוס קמח 2 כוסות מים קרים כפית מלח לערבב שלא יהיו גושים לבשל עד שמתגבש ונהיה לחתיכה אחת רכה.(יצרתי כדורים במקום גוש) לזום: 2 אשל שמנת 2 כוסות חלב חצי כוס קמח. כפית מלח חצי לימון סחוט כפית סחוג לערבב לפני הבישול להניח על הגז לערבב כל הזמן עד […]

עוגיות בראוניז כשר לפסח _מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 200 גרם שוקולד מריר 180 מל' שמן 300 גר סוכר 4 ביצים 200 גר אבקת שקדים 50 גרם קמח כשר לפסח קורט מלח מעלים על בן מארי את השוקולד ברגע שהוא נמס לחלוטין מוסיפים את השמן, מערבבים דקה ומוסיפים את הסוכר ומעבירים מהאש. ברגע […]

דג טונה עם אפונה ולימון כבוש_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

  קטגוריית דגים קטגוריית פסח שחר שולמית – מידות אוניברסליות מצרכים… 6 יחידות גדולות של דג טונה אדומה ללא עור 400 גרם אפונה 3/4 כוס שמן (180 מ"ל) כפית מחוקה כורכום כפית מחוקה פפריקה מרוקאית כפית מחוקה פלפל שחור גרוס כף מחוקה שום כתוש חופן כוזברה קצוצה מספר פרוסות של לימון כבוש אופן ההכנה… משרים […]

עוגת וניל שמנת ותותים 🍓_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

  מצרכים לתבנית עגולה קוטר 22 מידה בכוס 250 מיל 2 ביצים L 3/4 כוס סוכר 1/2 כוס שמן 1 כפית גרידת לימון 1/2 כוס מיץ תפוזים טבעי 1 כוס קמח 1/2 כוס קוקוס 1 כפית גדושה אבקת אפייה 1 כף פודינג וניל או שקית סוכר וניל לזיגוג אחרי האפיה רבע כוס סילאן 2 כפות […]

פירה אחרת_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

אם חשבתם שאלה עוגיות ! אז שלא !😜 זה פשוט פירה שנשאר לי מאתמול במקרר זילפתי אותו עם צנתר כוכב.ריססתי מעל מעט שמן זית והכנסתי לתנור על חום 200 מעלות עד הזהבה ! לפירה: ממש פשוט .. תפוחי אדמה לבנים מבושלים מעוכים היטב מוסיפים מעט מאוד מהמים שבו בושלו תפוחי האדמה .. מתבלים: במעט מלח.מעט […]

קונפי שום _מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 אין כמו השום החדש שיוצא לקראת פסח. הזדמנות להכין ממנו קונפי לכל השנה 😁 קילו שיני שום נקיים לבחור את הגדולים הבשרניים. את הקטנים לטחון :)) תבנית אפייה אלומיניום, שקית קוקי גדולה. להכניס את שיניים השום להוסיף כוס שמן זית,חצי כוס מים, חצי כוס […]

עוגיות חמאה/מחמאה_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 200 גרם מחמאה/ חמאה קרה לחתוך לקוביות. 120 גרם אבקת סוכר ביצה תמצית ווניל איכותית להקציף הכל במיקסר במהירות גבוהה עד שתקבלו קרם בהיר חלק. מוסיפים שקית אבקת אפיה. 3 כוסות קמח בשלבים, שימו לב לא לייבש את הבצק, לאט עם הקמח, המרקם צריך […]

עוגיות פסח_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 5 חלמונים חצי כוס שמן 3/4 כוס סוכר 400 גרם קוקוס להקציף תחילה את החלמונים (הצהוב) כשהקצף מתחיל לעלות מוסיפים קורט מלח ולהוסיף סוכר באיטיות מוסיפים את השמן מוסיפים את הקוקוס ומזלפים ללא צנטר. לאפות בתנור שחומם מראש 160 מעלות במשך 15 דקות. אפשר […]

מתכון כתוב + סרטון להכנת מרנג אגוזים / מרנג שקדים_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 ראשית לקלות אגוזי מלך מספיק רבע קילו קלייה על חום נמוך 100 מעלות למשך 15-20 דקות, תשמרו זה נישרף מהר. לקלות שקדים עם הקליפה 160 מעלות 20 דקות. או קשיו, פקאן אגוזי לוז, פיסטוק… מספיק רבע קילו מכל חומר גלם. לאחר הקליטה, לצנן הייטב […]

פסטלה שקדים_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 חבילת דפי סיגר, האריזה האדומה. מספריים. חלבון ביצה. חצי קילו שקד טחון, 2 כוסות סוכר, חצי כוס מים, המון גרידת לימון, מעט ווניל. לבשל מים וסוכר על אש קטנה למשך 15 דקות עד שיסמיך מאוד, לכבות, להוסיף רבע כוס מיץ לימון, להמתין שיתקרר. להוסיף […]

ריבת מרוזיה_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 2 כוסות צימוקים כהים 2 כוסות צימוקים בהירים חצי כוס שמן כוס סוכר כוס אגוזי מלך קלויים קצוצים גס חצי כוס מיץ לימון להשרות את הצימוקים בקערה, במים פושרים כשעתיים- שלוש, ולסנן. בסיר מחממים את השמן. מוסיפים את הצימוקים ומטגנים כדקה. מוסיפים גם את […]

עוגיות פריך שקדים_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 2 כוסות קמח 2 כוסות שקדים 1.5 כוסות סוכר (מינימום 1 כוס) 4 ביצים לארג' שקית אבקת אפיה שקית סוכר וניל צבע מאכל ירוק דובדבנים לעיטור לערבב את כל החומרים ביחד, למעט הדובדבן. לתת לזה לנוח שעתיים במקרר. לזלף, לאפות בחום 140 מעלות למשך […]

פקעות/ עוגיות בצק פריך עם שקדים_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 150 גר מחמאה כוס סוכר 2 ביצים רבע כוס שמן כוס שקדים עם הקליפה לא קלוי טחון דק 2 כוסות קמח שקית סוכר וניל שקית אבקת אפיה מעט תמצית שקדים לערבב את כל החומרים ביחד לתת לבצק לנוח חצי שעה. ליצור כדורים במשקל 25 […]

פאי פירות הדר לפסח_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 מצרכים לקלתית: חמאה קרה חתוכה לקוביות 100 גרם סוכר 50 גרם (1/4 כוס) ביצה 1 יחידה קמח כשר לפסח 210 גרם (1 1/2 כוס) אבקת אפייה 1/2 כפית מצרכים לקרם שקדים: חמאה רכה 150 גרם סוכר 150 גרם (3/4 כוס) ביצים 2 יחידות שקדים […]

עוגת תפוחים משגעת לפסח🍎🍎 ללא שום סוג של קמח לרגישים😊 בחושה קלה להכנה_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים

אז 👇 4 כפות גדושות סוכר, שקית אחת וניל סוכר. כף שטוחה קינמון .אפשר להפחית או להוסיף לפי טעמכם. 120 גר חמאה בטמפרטורת החדר/מחמאה 4 ביצים גדולות בטמפרטורת החדר כף מיץ לימון.גרד לימון בכמות של כפית קטנה 220 גר אגוזים טחונים.דק. . 5 תפוחים מהזן המתוק.מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות מונחים בקערה ומעל לזלף מעט מיץ […]

בלינצ'ס לפסח במילוי פטריות_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

3 כוסות קמח תפוחי אדמה. כוס וחצי מים(כוס חד פעמי שתיה קרה) 2 ביצים. חצי כפית מלח. מילוי בצל קצוץ סלסלת פטריות כף פפריקה כפית מלח חצי כפית פלפל שחור. כפית כמון. ההכנה: לערבב היטב את חומרי הבלילה זה קצת קשה בהתחלה אחר כך נעשה חלק וקל. לשמן מחבת לנגב את המחבת בנייר מגבת ואז […]

מתכון כתוב + סרטון להכנת מרנג אגוזים / מרנג שקדים_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

ראשית לקלות אגוזי מלך מספיק רבע קילו קלייה על חום נמוך 100 מעלות למשך 15-20 דקות, תשמרו זה נישרף מהר. לקלות שקדים עם הקליפה 160 מעלות 20 דקות. או קשיו, פקאן אגוזי לוז, פיסטוק… מספיק רבע קילו מכל חומר גלם. לאחר הקליטה, לצנן הייטב אפילו למחרת לטחון. לטחון בעדינות לאבקה, לא במכונת בשר ולא במג'ימיקס. […]

עוגת הגזר שאני אופה אותה שנים_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים

עוגת הגזר שאני אופה אותה שנים שאתם חיבים לאפות,ולמה? כי היא טעימה, רכה ,משתבחת אם תתאפקו גם יום למחרת ,אל תותרו על הציפוי טעימה מאוד שווה😋 אז👇 375 גרם גזר מגורד , 3 כוסות 250 גרם קמח+אבקת אפיה 1 200 גרם סוכר 1 כפית אבקת קינמון 250 מל שמן 4 ביצים 200 גרם שקדים, טחונים. […]

רולדה😊_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

  3 ביצים חצי כוס אבקת סוכר או סוכר רגיל כוס וחצי קמח. חצי כוס מיץ תפוזים שקית א, אפיה. רבע כוס שמן כפית תמצית וניל. להקציף ביצים עם סוכר לקצף בהיר ותופח, להוסיף שאר חומרים בהדרגה ולהנמיך מהירות של המערבל. לרפד תבנית רחבה(אלה שמגיעים עם התנור). לצקת לאפות בחום 170 רבע שעה עד 20 […]

מקרוד מטוגן ❤️_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

מצרכים: חצי קילו סולת כוס וחצי קמח 2 כפות סוכר 1 סוכר וניל קליפת לימון מגוררת 1 כוס שמן רותח על כל המצרכים ואחר כך להוסיף : חצי כפית אפיה כוס ורבע מים מברז למילוי: חבילת תמרים בוואקום מעט ציפורן גרידה מתפוז רבע כוס מיץ תפוזים להכנת מילוי תמרים ; מחממים בסיר על הגז את […]

אלפחורס לבבות ❤️❤️❤️_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

  מרכיבים בכוס ח.פ. לשתיה חמה 3/4 2 כוסות קמח (כמעט 3 כוסות קמח ) 200 גרם חמאה רכה 1 כוס קרונפלור 1 כוס אבקת סוכר שקית אבקת אפיה 2 כפות פודינק וניל 3 חלמונים L אופן הכנה : ללוש היטב את כל המצרכים ולהוסיף קמח בהדרגה עד לקבלת בצק נוח לעבודה לרדד את הבצק […]