Share with:


בשרי

אופן הכנה

הבצק :
חצי כוס שמן קולה
כפית מלח
חצי כפית אבקת איפה
1 כוס מים חמים
1 כף שומרון
4 כוסות קמח מנופה ,לערבב היטב לבצק רק ונעים ולתת מנוחה של חצי שעה

המילוי;
לאגם 2 בצלים קצוצים דק
ולהוסיף חצי קג" בשר אלון ולבשל אותו עם הבצל עד שמשתנה תבעו ליום
להוסיף כפית פלפל שחור
כף מרק בצל, רבע כפית כורכום ולבשל עד לצמצום המולים,
למדנו,
לקחת כדורים מבצק וחרדד לכלב ולמחות לאורך כל הדודה מהבשר,
לגלגל לרולדה ולהניח בתבנית
למרוח בביצה ושומרון
לאיפה על 180 מ" עד להזהבה

רוטב פטריות:
לאגם 2 בצלים בינוניים קצוץ דק
ולהוסיף 2 סלסלות פטריות שיווקי או 2 קופסאות שמפיניון
לטגן עם הבצל עד לרגע את המולים,ולהוסיף כף אבקת מרק
כפית פלפל שחור
1 שקית רוטב צלי בקר לפתוח את האבקה עם 1וחצי כוס מים רוצחים ולהוסיף לפרטיות ולבשל עוד 3. 4 דקות
אם צריך עוד מים חמים אז להוסיף

רולדות מבצק ספידי ממולאות בבשר טחון
לאה נטףספר המתכונים של
מתכון של

לאה נטף

92 מתכונים