Share with:


חלבי

אופן הכנה

4 ביצים שלמות
חצי כוס סוכר
1 סוכר וניל
2 כפות שמן
3 כפות מיץ תפוזים
כוס קמח

להקציף את הביצים עם הסוכר והסוכר וניל לקצף בהיר ןתפוח.להוסיף את השמן ומיץ תפוזים.להפסיק את המקסר.לסנן את הקמח עם מרית לתערובת חלקה.
לשמן תבנית גדולה של תנור להניח ניר אפיה לפזר מעט סוכר. לשטח את התערובת לעובי שווה.לאפות בתנור בחומם 180 מע כ15 דק.

לקרר היטב להפוך על ניר אפיה ולפזר מעל סוכר להוריד את הניר אפיה בזהירות..

להקציף שמנת מתוקה.כוס חלב אינסטנט פודינג וניל צרפתי. לקצף יציב.

לקחת 4 כפות ריבת תות עם כף מים חמים. למרוח על הבצק מעל קצפת מעל חתיכות תותים. לגלגל בזהירות לרולדה.לצפות עם קצפת ותותים

רולדה קצפת ותותים
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים