Share with:


חלבי

אופן הכנה

מתכון:
לבצק :
200 גרם חמאה רכה
3.5 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
חצי כוס שמן
חצי כוס אבקת סוכר
3 כפות יוגורט
חצי כפית מלח

למילוי :
5 תפוחי עץ גרנד
5 כפות סוכר
כפית קינמון
5 כפות קמח שקדים לבן
כף תמצית וניל

אופן הכנה: הבצק
בקערה מערבבים חמאה שמן יוגורט עם מטרפה 3 דקות .מוסיפים את היבשים עד גיבוש לבצק .
עוטפים בנילון למקרר לחצי שעה .
בזמן הזה מקלפים את התפוחים וחותכים לקוביות קטנות .מוסיפים את הקינמון והסוכר וקמח השקדים ותמצית וניל
פותחים את הבצק על משטח מקומי. קורצים עיגולים לגודל של תבנית אלומיניום גודל חמש סנטימטר. מרפדים את התבנית עם הבצק .
יוצקים מהמילוי .
מגרדים מהבצק שנשאר עם פומפיה מפזרים מעל .אופים 180 מעלות 30 דקות .בהצלחה 🌹🌹🌹
אני מבקש לשתף תודה 🙏🙏

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518

מיני פאי תפוחים טעם נדיר 🔥🔥🔥🔥🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים