Share with:


חלבי

אופן הכנה

לטורט
120 גרם סוכר
4 ביצים מופרדות ????
100 גרם קמח
1 כפית אבקת אפייה
60 גרם חמאה רכה

למלית:
1 גבינה נפוליון
1 גבינה 9%
5 כפות אבקת סוכר

לגנאש שוקולד
1/2 שמנת מתוקה
170 גרם שוקולד לבן

אופן ההכנה לטורט:
מקציפים את החלמונים עם הסוכר עד לקבלת קצף תפוח

מכניסים פנימה את החמאה הרכה וממשיכים לערבב
מכניסים את הקמח+ אבקת אפייה ומערבבים עד שאין גושים
בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים
ומוסיפים אותם לתערובת ומערבבים בצורת מעטפה תמיד
שמים נייר אפייה על תבנית של תנור ושופכים את התערובת ומשטחים,
אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ10 דק בלבד
מגלגלים את הטורט עם הנייר עד להכנת המלית

אופן ההכנה למלית
מערבבים את שני הגבינות עם הסוכר
ומורחים מחצית על הטורט ומפזרים פקאן ומגלגלים
מורחים את שאר הגבינה על העוגה ומכניסים את העוגה למקפיא ל 15 דק

אופן ההכנה לגנאש
(שמים על הגז את  השמנת עד סף הרתיחה
מכניסים את השוקולד לקוביות ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומבריק
שופכים את הגנאש על העוגה ושוב מכניסים את העוגה למקפיא לעוד 15 דק
מקשטים את העוגה מה שעולה לכם לראש השמיים הם הגבול

בהצלחה!!!

רולדה במילוי גבינת שמנת ופקאן מקורמלים בציפוי גנאש שוקולד לבן
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים