Share with:


חלבי

אופן הכנה

לשכבת הברואניז:
200 גר שוקולד מריר
100 גר חמאה/ מחמאה
2 כפות ממרח שוקולד/ פרווה
1/4 כוס שמנת מתוקה/ ריץ
1/2 כוס שקד לבן טחון
3/4 כוס סוכר
1 קופסא אינסטנט פודינג שוקולד
3 ביצים

הכנה:
להמיס שוקולד, חמאה ושמנת מתוקה
להוסיף לשוקולד המומס, ממרח שוקולד ולערבב היטב.
להקציף ביצים וסוכר לקצף תפוח ובהיר
להוסיף את בלילת השוקולד ולערבב.
להוסיף, חומרים יבשים ולערבב קלות עד להטמעה.
אפייה בתבנית 26 משומנת
טמפרטורה 180 עד לקיסם לח מאוד( נאפה מחוץ לתנור ולקרר)

למוס מרשמלו וגבינה
360 גר מרשמלו ורוד(2 חבילות)
1/2 כוס שמנת מתוקה/ריץ
100 גר שוקולד לבן מומס

הכנה
לבשל שמנת מתוקה עם מרשמלו על אש נמוכה מאד עד לקבלת תערובת חלקה. להוסיף את השוקולד המומס ולערבב.

להקציף:
1 שמנת מתוקה/ ריץ
1 קופסא אינסטנט פודינג וניל
500 גר גבינה לבנה
50 גר אבקת סוכר.
להוסיף שמנת מוקצפת לתערובת המרשמלו לאחד לבלילה חלקה.
לשפוך את הבלילה מעל הברואניז, ליישר.
להשאיר להתיצבות במקרר.

לגאנש:
100 גר שוקולד מריר
חצי מיכל שמנת מתוקה

הכנה
להמיס הכל במיקרו
לשפוך מעל המוס, כך שיכסה את העוגה
להשאיר להתייצבות במקרר.
להכנת עוגה פרווה ניתן להוריד, שוקולד לבן וגבינה ולהוסיף עוד שמנת מתוקה צימחית.

מוס מרשמלו וגבינה על בסיס ברואניז, עטוף בגאנש שוקולד
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

418 מתכונים