Share with:


חלבי

אופן הכנה

בתבנית סיליקון:

מתחילים הפוך
ציפוי השוקולד:

200 גרם שוקולד חלב להמיס במיקרו בפולסים של 30 שניות, לערבב היטב להעביר לתבנית סיליקון לישר ולפזר אגוזים טחונים להכניס למקפיא לחצי שעה.

שכבת מוס שוקולד לבן:
100 גרם שוקולד לבן
50 מל שמנת מתוקה להמיס יחד ולצנן.
200 מל' שמנת מתוקה
להקציף להכפלת נפח ולהוסיף
כף פודינג וניל צרפתי
תמצית וניל איכותית
להקציף יחד להוסיף את השוקולד המומס ולהקציף למוס רך.
לשפוך לתבנית מעל שכבת השוקולד חלב ומחזירים למקפיא לחצי שעה.

שכבת מוס שוקולד חלב:
100 גרם שוקולד חלב
50 מל שמנת מתוקה
כפית נסקפה
ממיסים יחד מערבבים היטב ומצננים.
200 מל שמנת מתוקה
1 כף סוכר
מקציפים להכפלת נפח.
מוסיפים את השוקולד ומקציפים למוס רך, מעבירים לתבנית מעל שכבת המוס שוקולד לבן מיישרים ומחזירים למקפיא לחצי שעה.

לשכבת המוס המריר:
100 גרם שוקולד מריר
50 מל שמנת מתוקה
ממיסים יחד מערבבים היטב ומצננים.
200 מל שמנת מתוקה
מקציפים להכפלת נפח
מוסיפים את השוקולד המריר המומס ומקציפים למוס רך.
שופכים מעל שכבת המוס שוקולד לבן ומיישרים.
מחזירים למקפיא לחצי שעה.

שכבת הקראנץ:
1/2 כוס שמנת מתוקה
מרתיחים במיקרו
3 כפות שוקולד נוגט
שופכים את השמנת על השוקולד מערבבים היטב מוסיפים את הפצפוצים מערבבים, מעבירים לתבנית מעל שכבת המוס מריר מהדקים טוב ומקפיאים ללילה.
למחרת מחלצים מהתבנית ומכניסים למקרר.

אם מכינים בתבנית רגילה או רינג מתחילים מהסוף להתחלה.
ב♥️ה♥️צ♥️ל♥️ח♥️ה
א♥️י♥️ל♥️נ♥️י♥️ת

עוגת שכבות מוסים
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים