Share with:


חלבי

אופן הכנה

500 גרם מסקרפונה
100 גרם סוכר
100 גרם חלבון
100 גרם חלמון
4 כפות אמרטו

חלבון הקצפה לקצף יציב , עם 50 גרם מהסוכר

חלמונים אמרטו 50 גרם הסוכר הנותרים , מחממים בבאן מארי לקרם אנגלז תוך כדי טריפה ל 62 מעלות

מקפלים את המסקרפונה לקציפת חלמון בשלוש פעמים פעם ראשונה תוך כדי טריפה , השאר בקיפול

בסוף מקפלים את החלבון המוקצף פנימה בתנועות קיפול עדינות

בכוסות שמים תחתית של. ביסקוטים טבולים באספרסו ( לטבול עד שהם ממש רכים, ולסחוט אותם טוב מהנוזלים)

יוצקים לכוסות ומקררים לילה

מפזרים מעל אבקת קקאו הולנדי ומגישים מיד

מוס טרמיסו מודרני
דוד מרציאנוספר המתכונים של
מתכון של

דוד מרציאנו

33 מתכונים