Share with:


ללא גלוטן חלבי

אופן הכנה

בסיס העוגה
4 ביצים
1/2 כוס סוכר
1 כף אבקת אפייה
1 כף שמן
1 קופסא אינסטנט פודינג וניל.

הכנה
להקציף ביצים שלמות,בהדרגה להוסיף,סוכר,שמן,אבקת אפייה ואינסטנט פודינג וניל לקבלת בלילה אחידה.
אפייה ב170 מעלות תבנית 24 מרופדת בתחתית בנייר אפייה ולקרר.

למוס
200 גר שוקולד מריר
50 גר חמאה/מחמאה
1 כוס שערות חלווה
1/4 כוס שמנת מתוקה.
1 ו3/4מיכל שמנת מתוקה/ריץ
1/4 כוס חלב/מים קרים.
1 קופסא אינסטנט פודינג בטעם שוקולד.

הכנה
להמיס במיקרוגל,שוקולד חמאה,שערות חלווה,ושמנת מתוקה,לערבב לאיחוד ולקרר מעט.
להקציף יתרת השמנת עם חלב ואינסטנט פודינג שוקולד לקצפת יציבה אבל לא קשה.

לאחד בין שתי הבלילות.

להניח מסביב לבסיס העוגה שקף(לא חובה)
לשפוך את בלילת המוס ולישר בעזרת מרית.
להשאיר להתייצבות במקרר.

גאנש(לא חובה)
100 גר שוקולד מריר מומס עם חצי מיכל שמנת מתוקה.
לשפוך בצורה אחידה מעל המוס.

הערה
רבע שעה לפני הגשה לשים את העוגה במקפיא,ניתן גם להגיש ישירות מהמקרר….

עוגת מוס שוקולד וחלבה ללא גלוטן
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

418 מתכונים