Share with:


ללא גלוטן פרווה

אופן הכנה

4 ביצים שלמות להקציף
עם חצי כוס סוכר
במשך 10 דקות
להוסיף חצי כוס שמן
כפית תמצית וניל
חצי כוס מיים
או חלב מי שרוצה חלבי
להחליף לוו גיטרה במקסר
להנמיך
בקערה נפרדת
כוס קמח תמי
( מי שרוצה עם קמח רגיל
יכולה להוסיף כוס קמח תופח )
1 אבקת אפייה
כף אינסטנד פודיק
לגרד 100 ג שוקולד
חלב או פרווה
מה שרוצים
להערבב טוב
להוסיף למיקסר
על נמוך עם וו גיטרה
לא לערבב מידי
בקערה קטנה
ניקח
כף שוקולית
2 כפות מיים
כף שמן
נערבב טוב
נישפוך מעל העוגה לאורך כל התבנית
ועם שיפוד
נעבור על השוקולית
מי שרוצה לקשקש יכולה תיצא עוגת שיש
בהצלחה

עוגת טורט עם שוקולד מגורד ללא גלוטן_מתכון של שמחה אלגלי – מאסטר מתכונים
שמחה אלגליספר המתכונים של
מתכון של

שמחה אלגלי

73 מתכונים