Share with:


חלבי

אופן הכנה

בצק:
300 גר' קמח
200 גר' חמאה
3/4 כוס אבקת סוכר
1 ביצה

במעבד מזון לעבד את כל החומרים מלבד הביצה לתערובת פירורית, להוסיף את הביצה ולעבד בפולסים קצרים עד לקבלת בצק אחיד. לעטוף בניילון נצמד ולקרר שעה. לרדד את הבצק ולהעביר לתבנית פאי 26 להדק לתבנית לדקור במזלג.
לאפות אפיה עיוורת בחום של 170, 20 דקות.

מלית שוקולד:
4 ביצים
300 גר' שוקולד מריר
200 גר' חמאה
1/4 כוס סוכר
1כף נס קפה
להמיס שוקולד חמאה ונס קפה.
להקציף ביצים וסוכר עד
לקבלת קצף בהיר ותפוח
לערבב את שתי התערובות יחד בתנועות קיפול, לצקת את המלית על הקלתית ואופים עוד 25 דקות.

קרם:
1 שמנת להקצפה
1 אינסטנט פודינג וניל
1/3 כוס חלב
1 כף נס קפה
להקציף הכל יחד ולזלף על העוגה.

מתכוןמתכון

פאי במלית שוקולד וקרם מוקה🌺_מתכון  של אפרת מילוא טויטו – מאסטר מתכונים
אפרת מילוא טויטוספר המתכונים של
מתכון של

אפרת מילוא טויטו

51 מתכונים