Share with:


פרווה

אופן הכנה

6 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
2 כפות שמרים יבשים
1 כפית מלח
1/2 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
2 ביצים
כוס וחצי מים בכוס חד פעמי 200 מ"ל
כמה טיפות לימון

מילוי
ממרח שוקולד נוטלה או השחר
כמה ביסקוויטים לפורר מעל המילוי

סירופ לאחר האפייה
1/2 כוס סוכר
1 כוס מים
1 וניל
לבשל על הגז כמה דקות ולקרר

אופן ההכנה
לשים בקערה קמח שמרים אפיה סוכר ביצים שמן ומים וללוש היטב עד לקבלת בצק רך ונעים לשים בקערה לכסות ולהכניס למקרר אחרי חצי שעה להוציא ללוש היטב לפזר מעל כמה טיפות מיץ לימון ולהכניס שוב למקרר
אחרי חצי שעה להוציא שוב ללוש לכבות ולהשאיר עד
הבוקר במקרר בבוקר להוציא לחלק ל 6 כדורים לתת לנוח לרדד דק למרוח שוקולד לפזר מעט ביסקוויטים ולגלגל צפוף לרולדה
לקוראסונים לרדד עיגול למרוח שוקולד להניח מעל עוד עיגול ולרדד יחד לחלק למשולשים ולגלגל מבחוץ כלפי פנים
למרוח ביצה אפשר לפזר סוכריות שוקולד
לתת לנוח חצי שעה …
לחמם תנור 180 מעלות ולאפות עד לקבלת צבע חום בהיר ..בערך חצי שעה

כשמוכן להבריש עם סירופ

שמרים עם נוטלה_מתכון של שרה יוסף
שרה יוסףספר המתכונים של
מתכון של

שרה יוסף

164 מתכונים