Share with:


חלבי

אופן הכנה

לבסיס- שיוצאות ממנו 2 בסיסים לעוגה
2 מרגריה
חופן סוכר
2 אבקת אפייה
2 סוכר וניל
1 כוס מים
קמח כמה שניכנס

למילוי:
2 שמנת מתוקה 250 מ"ל
3 שמנת חמוצה
חצי כוס סוכר
1 אינסטנט פודינג וניל

הכנת הבצק:
ללוש את כל החומרים יחד להכניס למקרר מכוסה לחצי שעה ולרדד בגודל התבנית לחורר עם מזלג ולהכניס לאפייה של 180 מעלות כך לעשות עם יתר הבצק ולהשאיר תבנית אחת של בצק אפוי בשביל הפירורים. אופן הכנת המילוי: להקציף את השמנת מתוקה עם הסוכר עד כמעט להתייצבות להוסיף את השמנת החמוצה להקציף מעט להוסיף את האינסטנט עד שמתקבל קצף יציבנ ולצקת על הבסיס בתבנית 26 או תבנית מרובעת בינונית אחד פעמי לפזר את הפירורים שאפינו על העוגה לעטר בדובדבנים לא חייב אני הכנסתי כדורי שוקולד בפנים העוגה אז מי שרוצה מוזמן לעשות גם כמוני פשוט להכין כדורי שוקולד ממה שכולם כבר מכירים לעשות עיגולים קצת יותר קטנים מהגודל שאנחנו עושים ולצקת חצי מהבלילה של השמנת לשים את הכדורים מסביב העוגה ובאמצע ולצקת את החצי שנישאר ואז לפזר את הפירורים מעל ולעטר בדובדבנים

עוגת שמנת עם פירורים והפתעה בפנים כדורי שוקולד
סמדר גבאיספר המתכונים של
מתכון של

סמדר גבאי

91 מתכונים