Share with:


חלבי

אופן הכנה

קילוף 2 זני תפוחים..

.
להכין אבקת קינמון,מקלות,פרחי לבנדר,חמאה,ציפורן/או גרידת מוסקט/ גרידת לימון,סוכר חום..מקל וניל יקר..גם סוכר וניל טוב…

כף שמן זית

לימון שלא ישחירו הפירות.

קלבדוס לפלומבה רק תפוחים…

כל בצק יהיה טוב..פריך/ עלים..
אפילו..עלי גחנון מיובשים בסוכר..
לתנור שחומם מראש ..

180 מעלות עד להזהבה קלה

מתכון : חבר/ת קבוצת מאסטר מתכונים

טארט טאטן תפוחים/קלבדוס קינמון,חמאה ציפורן,סוכר חום גרידת לימון..מקל ווניל
דייוויד וחברי הקבוצהספר המתכונים של
מתכון של

דייוויד וחברי הקבוצה

187 מתכונים