Share with:


בשרי

אופן הכנה

חמין בתהליך בישול
לטגן בצל גדול
להוסיף 4 שיני שום
להוסיף חומוס או שעועית( שהושרו לילה ועברו הרתחה)
בשר או גרונות (אפשר שניהם)
תפוח אדמה ( למי שאוהב)
2 בטטה
ביצים לפי מספר הסועדים
להוסיף מים ולבשל.
לתבל במלח, פלפל שחור, כמון , כורכום
פפריקה מתוקה ( מי שאוהב מוסיף תמרים, או סילאן
אני לא מוסיפה )
חיטה – להשרות כעשר דקות במים
לשתוף ולסנן
תבילינים – מלח, פלפל שחור, כמון , פפריקה מתוקה / חריפה , שמן
לערבב הייטב
להוסיף מים עד כיסוי החיטה
לשים בשקית קוקי
ולהניח בסיר.
אורז- להשרות כעשר דקות
לשתוף ולסנן
תבלינים – מלח, פלפל שחור, כמון, פפריקה מתוקה, כורכום, ושמן
לערבב ולהוסיף מים עד כיסוי האורז
להניח בשקית קוקי
להניח בסיר החמין
להוסיף מים לסיר ולבשל כשעתיים.
להניח על הפלטה לילה
בהצלחה❤️

חמין לשבת קודש❤️_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

297 מתכונים