Share with:


בשרי

אופן הכנה

קילו בשר טחון.
בצל מגורד.
צרור כוסברה כתושה.
צרור פטרוזליה
מעט נענע קצוץ.
4 שיני שום טחונים.
כפית פלפל שחור.
כף פפריקה מתוקה.
כפית מלח.
כף כמון.
מעט אגוז מוסקט
לערבב את העיסה ולקרוץ קציצות.
לרוטב:
חצי בקבוק יין לקידוש רגיל.
חבילה ערמונים בשקית ואקום.
חצי חבילה שעועית ירוקה של סנפרוסט.
בצל קצוץ.
פלפל חריף קצוץ.
פלפל שושקה.
כף צ'ילי שום.
כפית מלח.
כפית רוטב טריאקי.
לטגן מעט את הקציצות.
ואת הבצל.
להוסיף את כל מרכיבי הרוטב + כוס מים.
לבשל שעתיים אש קטנה מכוסה

קציצות בשר בשעועית ירוקה וערמונים ברוטב יין_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

242 מתכונים