Share with:


פרווה

אופן הכנה

4 תפוחים קצוצים לקוביות קטנות או לגרד גס.
חצי כוס אגוזים קצוצים
חצי כוס סוכר חום( שתיה קרה)
חצי כוס סוכר
2 כפות מיץ מלימון
כף קינמון
להניח הכל בקערה .
לערבב ולהניח בצד.

להכנת העוגה-
4 ביצים L
חצי כוס סוכר (שתיה חמה)
כוס שמן
1 סוכר וניל
חצי כוס מים
1 אבקת אפיה
2 כוסות קמח.

ההכנה-
1) בקערת המקסר
להקציף את הביצים
לקצף בהיר ותפוח.
ולהוסיף את הסוכר.
להנמיך מהירות ולהוסיף
את המצרכים לפי הסדר.
במהירות ממש נמוכה את הקמח ואבקת האפיה.
2) מוסיפים את תערובת התפוחים לבלילה, בעזרת מרית
בתנועת קיפול.
מערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
3) משמנים ומקמחים תבנית 26
4) יוצקים את התערובת לתבנית.
5) אופים בתנור שחומם מראש
ב-160 מעלות כ-50 דקות
או נועצים קיסם שיצא יבש.
6) העוגה חייבת להתקרר הייטב.
7) לפזר אבקת סוכר( לא חובה)
להשתגע מהריח בבית ❤

עוגת תפוחים משגעת ❤_מתכון של אילנה בוכריס
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

95 מתכונים