Share with:


פרווה

אופן הכנה

תבנית עגולה 26 או מלבנית 20/30

חומרים :
כוס סולת
כוס קוקוס
כוס קמח
כוס סוכר
4 ביצים
אבקת אפיה
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים

הכנה
מקציפים חלבונים עם סוכר לקצף נוקשה
4 החלמונים והנוזלים , את היבשים מוסיפים לנוזלים
מערבבים היטב לעיסה חלקה , ומוסיפים את הקצף בתנועות קיפול .
להכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 40 דקות לערך.

המשך הכנה >
סירופ :
חצי כוס מים
חצי כוס סוכר
חצי לימון סחוט
להרתיח על הגז ,לשפוך על העוגה בעוגה חמה
לפזר קוקוס מעל .

מתכוןמתכון

עוגת סולת וקוקוס_מתכון של דייויד ביטון  – מאסטר מתכונים
דייוויד וחברי הקבוצהספר המתכונים של
מתכון של

דייוויד וחברי הקבוצה

189 מתכונים