תבנית עגולה 26 או מלבנית 20/30
חומרים :
כוס סולת
כוס קוקוס
כוס קמח
כוס סוכר
4 ביצים
אבקת אפיה
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
הכנה
מקציפים חלבונים עם סוכר לקצף נוקשה
4 החלמונים והנוזלים , את היבשים מוסיפים לנוזלים
מערבבים היטב לעיסה חלקה , ומוסיפים את הקצף בתנועות קיפול .
להכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 40 דקות לערך.
המשך הכנה >
סירופ :
חצי כוס מים
חצי כוס סוכר
חצי לימון סחוט
להרתיח על הגז ,לשפוך על העוגה בעוגה חמה
לפזר קוקוס מעל .