Share with:


חלבי

אופן הכנה

לבסיס.תבנית 22-24 סיימ
200גר פירורי ביסקויטים
100גר חמאה מומסת
כף דבש

למלית גבינה.
400גר גבינה ניו יורק לאפייה 30%
כוס ורבע סוכר
3כפות קורנפלור
2גביעי שמנת חמוצה
1כפית תמצית וניל
3ביצים

בסיס

מערבבים פירורים ביסקויטים עם חמאה מוסיפים כף דבש מערבבים לתבנית מהדקים לתחתית מעברים למקפיא עד שמכינים מלית.
מחממים תנור ל170 מעלות ( ללא טורבו) עוטפים את חלק התחתון של תבנית ברדיד אלומיניום כדי לאטום את החיבורים.מכינים תבנית גדולה עם מים ליצירת אדים.
מלית
בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים גבינה עם סוכר קורנפלור במשך 3דק לקבלת מרקם קרמי מוסיפים שמנת חמוצה תמצית וניל ומערבלים דקה שתיים.מוסיפים ביצים אחד אחרי שניה מערבבים
מוצאים את תבנית מהמקפיא יוצקים מלית על בסיס עוגה ואופים שעה ורבע עד שהעוגה מזהיבה ,השוליים מתייצבים והמרכז עדיין רוטט .אם יש צורך אופים עוד 10דק נוספות .
כשהעוגה אפוייה מקררים בתנור מוצאים תבנית מהמים ומניחים על רשת למשך שעתיים בחוץ
מעברים למקרר למשך 5-6שעות לפחות עד לקירור מוחלט.
אפשר להגיש עם ריבה ביתית

עוגת גבינה ניו יורק – עדינה כמו ענן כמו עוגה יפנית
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

88 מתכונים