Share with:


חלבי

אופן הכנה

קג גבינה 9% לבנה
שמנת חמוצה 15/%
קופסא גבינת שמנת נפוליאון 25%
7 ביצים מידה L מופרדות
כוס סוכר
חצי כוס קמח/כשר לפסח קמח תפוחי אדמה
חצי כוס קורנפלור
חבלה אינסטנט פודינג וניל
כמה טיפים לפני ההכנה
להשאיר את כל המצרכים מחוץ למקרר לפחות שעתיים
לא להקציף את החלבונים יותר מידי
לנפות את היבשים
ועכשיו להכנה
לשמן עם מרגרינה מזולה את התבנית היטב מס 26רינג או קפיצית
להקציף את החלבונים עם חצי כוס סוכר
בקערה נפרדת חלמונים
חצי כוס סוכר לערבב היטב במטרפה ידנית להוסיף את הגבינות והשמנת לערבב היטב שלא יהיו גושים
להוסיף את היבשים לסנן לפני לערבב עד שאין גושים
את החלבונים להעביר ב3 פעמים לתערובת עם מרית לערבב היטב עד שכל החלבונים נכנסים פנימה
לערבב היטב ובעדינות עם מרית לא לשבור את הקצף
להעטוף את התבנית עם ניר כסף
לחמם תנור בחום 220 מע
עם מים חמים במגש בקרקעית התנור
רבע שעה לאפות ב220 מע
לפתוח את התנור להוציא מעט את האדים להנמיך את החום ל150 מע
כשעה ורבע
להוציא את העוגה ישר מהתנור לתת לה להתקרר לכסות עם מגבת נקייה ולהכניס לילה למקרר
בהצלחה🙏💝💝

עוגת גבינה אפויה_מתכון של רחל עינב
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים