Share with:


חלבי

אופן הכנה

חומרים:
3 כוסות קמח רגיל
1/2 שקית אבקת אפייה
1 שקית סוכר וניל
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מים
100 גרם חמאה רכה מאוד – לא מומסת!
ההכנה:
מערבבים את היבשים יחד
מוסיפים את הנוזלים ואת החמאה ויוצרים בצק אחיד
מחלקים ל- 3 כדורים
מרדדים למלבן – לא עבה ולא דק
מורחים ממרח תמרים (בתוספת אגוזים קצוצים ומעט קינמון) – אפשר גם פרג / שוקולד / חלבה או כל מה שבא
מגלגלים לרולדה
חורצים עם סכין חדה את כל הרולדה לעוגיות (רק את החלק העליון)
מכניסים לתנור לחום 180 מעלות לכ- 35 – 40 דקות מכוסה בנייר כסף
מסירים את הנייר כסף ואופים לעוד כ- 5 – 10 דקות להשחמה
מוציאים ומצננים
חותכים ע"פ החריצים בזהירות שהעוגיות לא יתפרקו
מפזרים אבקת אפייה
בתאבון!

מתכוןמתכון

עוגיות תמרים מגולגלות_מתכון של עדינה בטש
עדינה בטש - Adina Batashספר המתכונים של
מתכון של

עדינה בטש - Adina Batash

86 מתכונים