Share with:


פרווה

מה צריך?

200 גרם מזולה סוג של מחמאה כפית גדושה קקאו
1 כוס סוכר
1 כוס טחינה
3 כוסות קמח מנופה
חצי כפית אבקת אפיה
2 סוכר וניל
חצי כוס שוקולד ציפס

אופן הכנה

ללוש לבצק רך ונעים

לרפד תבנית בנייר אפיה ליצור כדורים קטנים לדחוף נטיף שוקולד ציפס או כלום בעזרת הבוהן לאפות עד הזהבה בערך 20דקות 180 מעלות

לצנן לפדר אבקת סוכר…

אפשר ליצור נקניק קטן באמצע נטיף לחרוץ בעזרת סכין אלכסון.

.סתם עוד שינוי….לצנן חצי שעה לא לגעת עד קרור מוחלט הם ממש נימוכות

עוגיות טחינה מתפצפצות
אורה ארגובספר המתכונים של
מתכון של

אורה ארגוב

207 מתכונים