Share with:


פרווה

אופן הכנה

Posted by ‎ירדנה ג'נאח‎ on Monday, August 17, 2020

.לבצק
4 כוסות קמח(חד פעמימלשתיה חמה ,
כף שמרים יבשים,
כף סוכר,
לערבב ולהוסיף
1/4 כוס שמן זית או רגיל ,
כפית מלח ,
2 וחצי כוסות מים אם חסר מעט אפשר להוסיף ,לכסות להתפחה עד להכנת המילוי כ15 דקות .

למילוי :
במעבד לטחון 2 בצלים קצוצים ולטגן עד להשחמה קלה, ולהוסיף קופסא חומוס שטופה היטב ולטחון .להוסיף לבצל יחד עם כפית כמון,רבע כפית מלפל שחור,קורט כורכום,ומלח .לצנן.

לחלק את הבצק ל4 כדורים לפתוח כל כדור ולקרוץ עיגולים למלא במילוי ולסגור.(לגבינות : צפתית בולגרית או כל גבינה שאוהבים.
להתפיח כ10 דקות ולהכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות

.לצפות בחלמון ושומשום

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון להכנת  סמבוסק בתנור עם חומוס וחצי תבנית גבינות_מתכון של  ירדנה ג'נאח
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

724 מתכונים