Share with:


פרווה

אופן הכנה

יש האוכלים עם סוכר .ויש עם עגבניה מרוסקת וסחוג .
לא משנה מה תבחרו הזלביה טעימה 🔥
600 גרם קמח מנופה
כף וחצי שמרים
כפית מלח
2 וחצי כוסות מים פושרים
ללוש הכל עד לקבלת בצק דליל ודביק
מכסים במגבת ומתפיחים כ-40 דקות
במחבת רחבה מחממים שמן.משמנים את הידיים לוקחים חתיכות בקוטר 5 ס"מ משטיחים בידיים ומעבירים למחבת

זלביה / ספינג' מהמטבח התימני_מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים
אורנה שונםספר המתכונים של
מתכון של

אורנה שונם

34 מתכונים