2 ביצים
כוס סוכר
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
כף רום
גביע שמנת חמוצה
1 וחצי כוסות קמח
ההכנה:
לערבב הכל יחד חום 190 מעלות
15 דקות אפיה בגמר האפיה לשפוך
כוס מים קרים על הסברינות
לאחר חמש דקות לשפוך את הסירופ
לסירופ:
2 כוסות מים
כוס סוכר
כפית רום.
לקצפת:
1 שמנת מתוקה
3 כפות סוכר
להרכבת הסברינה:
לחתוך לחצי את הסברינה להזליף קצפת
למרוח ריבה מעל הסברינה עליה קצפת
ולבסוף את הדובדבן.
נ.ב. אותה כמות אפשר להכין כעוגה