Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים
עוגיות
כוסות או 180גרם קמח לבן .
200 גרם שוקולד מריר .
1כפית אבקת אפייה .
1/4 כוס סוכר חום .
1/2 כוס סוכר לבן .
2 כפות קקאו
200 גרם חמאה קרה .
3חלמונים L .
מרנג מוקה
200 גרם סוכר לבן
4 חלבונים L
1כפית תמצית וניל
2 כפיות נס קפה .
ציפוי שוקולד
300 גרם שוקולד מריר
3 כפות שמן קנולה
אופן הכנה
מכינים את העוגיות: מחממים תנור ל-180 מעלות.
במיקרו ממיסים את החמאה והשוקולד המריר בפולסין של 30 שניות לתערובת אחידה ומוסיפים את הקמח אבקת אפיה סוכר חום וסוכר לבן והקקאו ומקפלים לתעאובת אחידה
מרדדים את הבצק על נייר אפייה מקומח בתבנית של 20×20 ולהכניס לתנור לאפיה של 20 דקות ולאחר האפייה מצננים את העוגה כשעה בטמפרטורת החדר לאחר מכן מחלצים את העוגה מהתבנית וחורצים עיגולים קטנים ולהכניס למקרר
מכינים את המרנג :
בקערה שמים חלבונים והסוכר ושמים על בן מארי סיר עם מים רותחים שעליו שמים את הקערה שהמים לא נוגעים בקערה רק האדים החמים מערבבים שהסוכר נמס ומעבירים למיקסר מוסיפים את הנס קפה ומרבבים עשר דקות עד לקבלת מרנג יציב .
מעבירים את הקצף לשקית זילוף עם פייה חלקה ורחבה (15 מ”מ) ומזלפים גבעה שמנמנה על כל עוגייה. מקפיאים 20 דקות, להתייצבות.
מכינים את הציפוי מצפים, מקפיאים 5 דקות ומגישים: לציפוי שוקולד: ממיסים שוקולד (במיקרוגל, בסיר עם תחתית נגד הדבקה על אש קטנה או בסיר כפול על אדים). מוסיפים שמן ומערבבים לאיחוד. מעבירים לכלי עמוק וצר ומצננים לטמפרטורת
טובלים כל קרמבו כשהוא הפוך בציפוי שוקולד (מחזיקים בעוגייה).
מחזירים למקפיא ל-5 דקות, להתקשות הציפוי. שומרים במקרר ומגישים קר.

מתכוןמתכון

קרמבו_מתכון של אבי אלמדוי – מאסטר מתכונים
אבי אלמדויספר המתכונים של
מתכון של

אבי אלמדוי

69 מתכונים