Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

תבניות מיוחדות לקונוסים –

בצק עלים חמאה (מי שרוצה פרווה )

אבקת סוכר

לפתוח את הבצק ולחתוך עם חותכן משונן כעשרים ס"מ ולגלגל על הקונוס המשונן על למעלה
לפדר אבקת סוכר 180 בערך בין 15-20 דקות עד שהוא מקבל צבע זהוב .

להכין קצפת קרה עם שמנת מתוקה אינסטנד וניל ונוס חלב להקציף עד שהקצף יהיה קשה ולקחת שקית ולהזליף לפני ההגשה ..
לפדר עם אבקת סוכר שוב .

מי שאוהבת שתכין קרם פטיסייר

זהירות התמכרות .

קונוסים בקרם_מתכון של אורנה זוארי
אורנה זואריספר המתכונים של
מתכון של

אורנה זוארי

66 מתכונים