Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

תערובת ל 50 כדורים.
200 גרם קוקוס
200 גרם בוטנים קלויים
200 גרם ביסקוויטים כל טען שתבחרו
100 גרם גלוקוזה או סירופ מייפל
100 גרם חמאה או מחמאה מומסת
200 גרם סוכר
כל החומרים למגימיקס
עד שתתקבל עיסה יציבה במידה ולא מתגבש להוסיף חומר מקשר, ( גלוקוזה, מייפל, חמאה מומסת)
להכניס למקרר שעה
להכין מגש שיכול להיכנס להקפאה.
ליצור כדורים במשקל 25 גרם.
ולהקפיא לפחות לילה שלם.
לציפוי:
להמיס 200 גרם שוקולד פרווה לבן
או חלבי
להוסיף 50 גרם חמאת קקאו או 4 כפות שמן לערבב עד שהכל יהיה מרקם חלק
לשמור בצד בשקית זילוף כמה כפות לקישוט
לטבול כדורים להניח על נייר אפייה משומן קלות
ולהכניס להקפאה 10 דקות.
להוציא לקשט פסים להמתין שייתייבש
לאפסן במקפיא.