Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

😍
את כדורי השוקולד האלה הכנתי משאריות עוגה בחושה הכי פשוטה שיש ואז ציפיתי אותם בשוקולד. הניגוד בין השוקולד הקשיח מבחוץ וכדור השוקולד הרך מבפנים כל כך מספק שאתם חייבים לרוץ להכין עכשיו! והבונוס הכי גדול – שומרים במקפיא ואוכלים מתי שרוצים, זה מחזיק המון זמן 😍

תעקבו גם באינסטגרם: https://www.instagram.com/madlen_patisserie/ ❤️

מתכון:
שאריות עוגת שוקולד או כל עוגה אחרת טעימה שבא לכם להשתמש בה
כוס חלב / מים אם רוצים פרווה

לציפוי: (מספיק ל15 כדורים קטנים בערך)
200 גרם שוקולד מריר
2 כפות שמן צמחי

אופן הכנה:
1. מערבבים את שאריות העוגה עם מעט חלב כל פעם עד שמקבלים תערובת לא רטובה מדי שאפשר להדק לכדורים בלי שתתפרק.
2. מגלגלים לכדורים ומקפיאים לחצי שעה.
3. ממיסים שוקולד ושמן בפולסים קצרים במיקרו עד שהכל נמס לחלוטין. משתמשים בקערה קטנה כדי שייווצר לנו עומק לטבילת הכדורים.
4. טובלים כל כדור מכל הכיוונים, מרימים בעדינות ומניחים על נייר אפייה. מניחים לשוקולד להתמצק על הכדורים כרבע שעה ואז מכניסים אותם למקפיא.

אוכלים מתי שרוצים ומתענגים!

* אפשר להכין כל מתכון לכדורי שוקולד שאתם מכירים, לא חייב להשתמש בעוגה. ופשוט לצפות אותם אחרי שהתייצבו במקפיא.

תהנו ❤️

כדורי שוקולד הכי פשוטים בעולם שהפכו ליוקרתיים, כמו פרלינים קטנים
מדלן אביבספר המתכונים של
מתכון של

מדלן אביב

36 מתכונים