Share with:


בשרי

אופן הכנה

להרטיב שעועית יום לפני כ4-5 כוסות
להרתיח קוביות בשר מספר 5-8 אוסובוקו או כל בשר שאתם אוהבים ., וביצים , ולשטוף לאחר מכן .
לקלוף 6-7 תפוחי אדמה ולהניח בצד.
בתוך סיר גדול לשים :
2 בצלים גדולים חתוכים לרצועות
6 שיני שום קצוצים
3 כפות פפריקה
כפית כורכום
וכף מלח
לערבב הכל יחד .
למלא במים ולהניח על הגז למספר שעות .
לאחר רתיחה לבשל בישול ארוך ואיטי.
את הסיר אני מכינה יום לפני לתפיסת טעמים.

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון המחשה להכנת חמין_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1159 מתכונים