Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

לבשל מהמטבח של מומי, באהבה💖

2 כוסות חד"פ קר, גריסי פנינה
4 גזרים מקולפים ומגוררים
3 תפוחי אדמה בינוניים מקולפים וחתוכים לקוביות
חופן עלי כוסברה.
בצל בינוני מקולף וקצוץ
מלח
פלפל שחור גס
חוויאג'
כמון
מעט שמן זית לאידוי

מחממים שמן זית בסיר גדול ומאדים את הבצל הקצוץ
מוסיפים את הגזר ומאדים עד שמתרכך.

מוסיפים את הכוסברה ומאדים עד שמתרכך.
מוסיפים שתי כוסות מים ומאדים עוד 10 דקות.
מוסיפים את הגריסים, מערבבים ומוסיפים מים עד לכיסוי.
מוסיפים את תפוחי האדמה והתבלינים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש לבינונית, מכסים את הסיר ומבשלים כשעה. הגריסים אוהבים לשתות מים ומתנפחים. אם אתם רואים שהמרק הופך לנזיד, מומלץ להוסיף חצי כוס מים ולערבב.
בהצלחה ובתאבון💖
לבשל מהמטבח של מומי, באהבה💖

מרק גריסים_מתכון של טלי כהן שטרלינג
טלי כהן שטרלינגספר המתכונים של
מתכון של

טלי כהן שטרלינג

37 מתכונים