Share with:


בשרי

אופן הכנה

 

מתכון מעלף,לגזור ולשמור

למרק:
1 בצל חתוך לקוביות
2 גזרים חתוכים דק
2 שיני שום קצוצות
½ כפית ג'ינגר קצוץ
¼ כרוב אדום קטן קצוץ
4 גבעולי סלרי קצוצים דק
חצי צרור פטרוזיליה שלמים
6 עלי נענע קצוצים דק
6 כפות רוטב סויה
1 כף שמן שומשום
4 ליטר מים
1 כפית מלח
½ כפית פלפל לבן
½ כפית צ'ילי יבש
½ כפית טימין יבש

💥בסיר גדול לשים את כל המרכיבים ולהביא לרתיחה.
להוריד ללהבה בינונית ולבשל על הגז כשעתיים , כמה שיותר זמן בישול הטעם והצבע יהיה עמוק יותר.

לקציצות:
½ קילו פרגית טרייה חתוך גס
1 בצל חתוך גס
1 גזר מגורד
½ צרור פטרוזיליה
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
½ כפית פפריקה מתוקה

💥את כל המרכיבים להכניס למעבד מזון עד לקבלת תערובת אחידה.
לגלגל לעיגולים קטנים ולהכניס למקפיא לשעה לפחות.
להכניס למרק הרותח ולהמשיך בישול יחד.

לאטריות אורז
לבשל לפי הוראות היצרן.

לקישוט בצל ירוק ,
אפשר גם פלפל חריף קצוץ דק למי שאוהב🌶
להגשה בקערה עמוקה, למזוג מרק חם ולהניח את האטריות המבושלות בתוך המרק ולקשט.
ובתאבון 🥰

המטבח של עמית  > אוכל ביתי טרי וטעים
צרו קשר עוד היום 0542502009 נווה שרת,תל אביב