Share with:


בשרי

אופן הכנה

למרק
בשר אסדו עם עצם
רסק עגבניות 260גר
2בצלים בנונים
1גזר
שמן זית 3כפות
כוסברה
פטרוזליה
תפוייא 2יח
שמיר
חצי כפית סוכר
2ליטר מים
2כוסות שעועית לבנה מושרה בלילה

תבלינים
2כפות פפריקה
רבע כפית צ'ילי גרוס
פלפל שחור כפית
כמון כפית
כפית מלח

הכנה.
מרתיחים בשר בסיר עם מים שותפים
שותפים סיר חותכים בצל שמים בסיר מוסיפים שמן מטגנים עד לזהבה מקלפים גזר חותכים למרובעים קטנים מוסיפים לבצל מטגנים ביחד מוסיפים רסק מטגנים ביחד מוסיפים מים שמים תבלנים מחזרים בשר לסיר שמים שעועית לבנה חותכים תפוייא , כוסברה, פטרוזיליה שמיר חתוך דק מרתחים על אש גבוה אחר כך מנמיכים אש לבנונית ומבשלים עם מכסה סגור שעה ורבע עד שבשר ושעועית רכים

בתאבון.

מרק שעועית לבנה עם בשר 🤤🤤🤤🤤
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

108 מתכונים