Share with:


בשרי

אופן הכנה

קילו בשר שפונדרה קצוץ גס
200 גרם שומן/שומן כבש
100 גרם שומן עוף
חצי קילו שווארמה הודו טחונה או קורקבנים
5 בצלים קצוצים
5 שיני שום קצוצים
2 תפוחי אדמה מגוררים
2 צרור פטרוזיליה
כרפס
מלח
פלפל
פפריקה כף
כף מהתבלין חררת
3 ביצים
4/5 חלה רטובה וסחוטה

לערבב לתת לתערובת לנוח כשעה שעתיים
להכין קמח עם מלח
ובלילה עם 5/6 ביצים עם כף רסק עגבניות
קודם קמח ואח"כ ביצה

מתכון : חבר/ת קבוצת מאסטר מתכונים