בשר בקר טחון חצי קילו
לטחון חצי כוס פטרוזליה
1 בצל
להוסיף 2 כפות פירורי לחם רגילים
1 ביצה
רבע כוס מי סודה מוגזת
פלפל שחור גרוס
מלח
מעט כרכום
תבלין לקציצות ראס דלחנות.
מעט כמון
2 כפות שמן
ללוש היטב לתת מנוחה 10 דקות.
לרוטב
לטגן 4 שיני שום עם 4 כפות שמן לערבב להוסיף חצי כוס פטרוזליה לערבב להוסיף 2 כוסות מים שרותחים לתבל כף פפריקה מעט כרכום מלח כפית מרק עוף כפית כמון ליצור קציצות בעזרת ידיים רטובות להוריד להבה ולהמשיך לבשל עד גמר הנוזלים להשאיר רוטב…