Share with:


אופן הכנה

הפרשת חלה ערב ההילולא של סידנא בבא סאלי
זכותו תגן על כולם❤

הכל נעשה מ-2 ק"ג קמח.
חלקתי לחלות/ סהרונים עם בשר
מתכון –
2 ק"ג קמח
כף מלח
4 כפות סוכר
כוס שמן
4 כפות שמרים יבשים .
5 כוסות מים פושרים.
להניח הכל בקערה
מים להוסיף בהדרגה.
לתת שעה התפחה .
להוריד נפח ולחלק את הבצק ל- 3 חלקים.
ללחם – הכנתי 3 חלות גדולות
ו-6 לחמניות קטנות.
הפתחה עוד 20 דקות.
מורחת ביצה ושומשום
אפיה 200 מעלות.
תנור שחומם מראש.
לסהרונים ממולאים במטבוחה ובשר
רדדתי את הבצק
מלאתי2 כפות בסלט מבושל,
בשר מבושל ( מטגנת בצל עד הזהבה.
מוסיפה חצי קילו בשר טחון, מתבלת
ומערבבת כל כמה דקות , עד שהבשר מוכן.
נותנת לבשר להתקרר הייטב).
לרדד כל חלק למלא,
ולמרוח ביצה ושומשום
אופה ב-200 מעלות כ-25 דקות.
תנור שחומם מראש

מתכוןמתכון

לחם לשבת וסהרונים עם מטבוחה ובשר_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

297 מתכונים

מתכונים דומים




כרגע העמוד ריק.