Share with:


בשרי

אופן הכנה

לתערובת הקציצות
חצי קילו בשר בקר טחון מעורבב עם הודו אדום
בצל גדול מגורד
חופן כוסברה ופטרוזליה קצוצים
תפו"א בינוני מגורד דק
מלח פלפל שחור
כף פפריקה מתוקה
כפית כורכום
כף כמון
חצי כף ראס אל חנות
חצי כפית בהרט
מעט שמן

לערבב הכל לעיסה אחידה –מומלץ להכין לילה לפני ולהניח במקרר לספיגת טעמים(לא חובה)

בסיר לטגן 6-8 שיני שום חתוכות,להוסיף פלפל אדום קצוץ,ופלפל ירוק חריף קצוץ,לאדות הכל יחד מס' דקות להוסיף 2 עגבניות בשלות קלופות וקצוצות וחופן כוסברה קצוצה ולהמשיך לאדות.
לתבל במלח פלפל שחור,כף כמון,2 כפות פפריקה מתוקה,2-3 פלפלים קטנים יבשים חריפים
להוסיף כ-חצי עד 3/4 כוס מים לערבב ולהוסיף את הקציצות ועליהם
להוסיף את הזיתים (שהרתחנו מראש פעמיים להוציא את המרירות)
להביא לרתיחה לכסות במכסה ולהנמיך להבה
לבשל עד אשר הקציצות רכות בערך 45 דקות

קציצות עם זיתים
חופית אלמקייסספר המתכונים של
מתכון של

חופית אלמקייס

122 מתכונים