Share with:


בשרי

אופן הכנה

אין ולא יהיה על הקובה סלק שלי

לרוטב
1 בצל בינוני קצוץ
3 סלק בינוני מקולף וחתוך קטן
2 כפות רסק
5 כפות סוכר
1כף מלח
1 כף מלח לימון
כפית פלפל שחור
5 כפות שמן

לבצק:
1/2 ק"ג סולת
1- כוסות מים
מעט מלח

למלית:
300 ג"ר בשר מ"ס 2 קצוץ בסכין לקוביות קטנות(לא טחון)
1 בצל בנוני קצוץ דק
כוס עלי סלרי קצוץ דק
2 כפות שמן
כף שטוחה בהרט
מעט מלח
כפית פפריקה
1/2 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה :
1 נכין את הרוטב -נטגן את הבצל נוסיף את הרסק וניפתח את הרסק עיפ כף על ידי ערבוב
2 נוסיף תבלינים ונמלא מים עד חצי הסיר ונביא לרטיחה
3 לאחר מכן נוסיף את הסלק ונטעם אם צריך לשפר טעמים וניתן לזה להתבשל
4 נכין את הבצק ונשים בצד למנוחה
הכנת המילוי(לא להיבהל באחריות)
5 נחתוך את הבשר לקוביות ונשים בצד
6 ניקצוץ בצל ונטגן עד להזהבה נכבה את הגז נוסיף את הבצל לבשר ונוסיף את הסלרי והתבלינים ונערבב הייטב
7 נחלק את הבצק לחתיכות קטנות נמלא אותם במילוי נכדרר לקובה ונכניס לסיר בעדינות ונבשל כ-40 דקות ונערבב מידי פעם

בהצלחה רוחמה כהן…

קובה עם סלק אדום
רוחמה כהן כהןספר המתכונים של
מתכון של

רוחמה כהן כהן

156 מתכונים