Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 ק"ג קמח מנופה
3 וחצי כפות סוכר
חצי כף מלח
1ביצה
2 כפות שמרים יבשים
4 כפות שמן
2 ושלושת רבעי כוסות מים חמימים
כף וודקה(חובה)

הכנה:
בקערת המקסר נשים את המצרכים
את המים החמימים נערבב יחד עם שמרים ואז נשפוך… נערבל במהירות נמוכה ואז גבוהה עד לאיחוד להנמיך את המיקסר ונערבל 6דק'
נעביר לקערה ונתפיח שעה וחצי… להוריד אוויר ושוב התפחה של חצי שעה 40דקות

לאחר מכן נוריד את הבצק למשטח עבודה מקומח קלות ונחלק לכדורים .

נגלגל ללחמניה ונשים על נייר פרגמנט להתפחה של חצי שעה

לטגן בסיר רחב בשמן עמוק(1 ליטר שמן).

נטגן וכמובן להוציא את הנייר

פריקסה
אתי כראדיספר המתכונים של
מתכון של

אתי כראדי

42 מתכונים